Tres peticions veïnals satisfetes a Can Borrell: millorant la vida del barri

Carrer Gallecs, Arcadi Viñas, Salvador Espriu

✅ Redreçament d’un senyal de plaça d’aparcament

Tomás Narváez, resident del barri de Can Borrell, va contactar amb Molletopina per sol·licitar el redreçament del senyal de la plaça d’aparcament.al carrer gallecs 61 cantonada Av. Rivoli.

Ens vam posar en contacte amb l’Ajuntament de Mollet, la petició es va fer però, seguim sense tenir feedback de la nostra institució més propera.

✅Sac de runa al carrer Arcadi Viñas

Vam rebre un privat d’Instagram de Bicijobs que ens informava de la presència d’un sac de runa al carrer Arcadi Viñas des de feia mesos.

Atès que l’Ajuntament de Mollet ha disminuït dràsticament la comunicació bilateral amb Molletopina, per ordre del 1r Tinent d’alcaldesa, vam demanar amablement al grup municipal Junts per Catalunya Mollet que traslladessin aquesta petició a la persona responsable per a la seva retirada.

♻ Ajudem a mantenir Mollet net!

✅ Mal estat de la vorera al Carrer Salvador Espriu cantonada Jaume Coll

Tomàs Narváez, veí de Can Borrell amb mobilitat reduïda, ens va informar del mal estat de la vorera al Carrer Salvador Espriu cantonada Jaume Coll. La situació dificultava la seva mobilitat i la d’altres veïns.

Davant la falta de resposta i feedback per part de l’Ajuntament de Mollet, vam sol·licitar al grup municipal Junts per Catalunya Mollet que instés a l’Ajuntament a reparar la vorera amb la màxima celeritat.

♿ La seguretat i la comoditat dels veïns i veïnes són prioritats.

Agraïment a les brigades i la regidora Carme Olaria

Volem expressar el nostre més sincer agraïment als operaris de la brigada municipal per la eficient resposta a les peticions veïnals. La seva dedicació i professionalitat han permès atendre les necessitats dels residents i millorar la qualitat de vida al barri.

De la mateixa manera, volem agrair a la regidora Carme Olaria i al seu grup municipal per la seva implicació i suport en la gestió d’aquestes peticions. La seva empatia i atenció han estat claus per a la resolució satisfactòria dels problemes plantejats.

Gràcies al treball conjunt de totes, Can Borrell segueix sent un barri més agradable i habitable.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *