Qui som?

La nostra Plataforma Social va néixer l’any 2011 amb l’objectiu de fer de la nostra ciutat un lloc millor per viure.

Som un grup organitzat de veïnes i veïns de Mollet que elaborem propostes d’urbanisme, mobilitat, cultura, civisme, benestar animal i altres temes relacionats amb el canvi i la millora de la nostra ciutat.

Aquestes propostes són presentades, a criteri dels membres de MO, a l’equip de govern o grups municipals de l’oposició, per al seu estudi tècnic i si són acceptades, que puguin ser una realitat.

Per a la seva implementació, una de les premisses de MO és respectar els temps:

  • Polítics, si s’han traslladar al ple municipal.
  • Tècnics, entenem que moltes propostes no poden ser aplicades «d’un dia per l’altre» i necessiten d’un estudi, moltes vegades d’institucions alienes a l’Ajuntament o empreses privades.

Com sempre hem dit, negociar amb polítics no ens converteix en polítics, però a vegades la perspectiva ciutadana és la que aquests necessiten per veure els problemes quotidians des d’un altre angle.

Actualment l’equip de Molletopina el formem set persones, cadascuna d’elles responsables d’una àrea, encara que procurem ser versàtils en tots els camps.

José Capitán
Asier Ruíz
Asier Ruíz

Víctor Molina

Núria Flores

David Sánchez

Eva González

Raquel García

José Capitán, Raquel García, Eva González, Asier Ruíz, Víctor Molina, Núria Flores i David Sánchez us donem la benvinguda.

#ContinuaMOs