La Riera Seca veu com es concreten tres accions gràcies a la participació ciutadana

Parc plaça d’Andalusia, correcan de Ca l’Estrada, Plaça Castella

Renovació de la vorera malmesa del Parc d’Andalusia

Gràcies a la gestió del PP de Mollet, s’ha dut a terme la reparació de la vorera que es trobava en mal estat al Parc d’Andalusia. Aquesta intervenció, que respon a les demandes dels veïns de la zona, permetrà millorar la seguretat i la comoditat dels vianants que passegen pel parc.

😘 Gràcies Mari Ángeles per confiar en Molletopina.`´

Agraïment a Aramollet-ERC-EUIA i Agbar per la reparació de la font del correcà de Ca l’Estrada

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a la gestió d’Aramollet-ERC-EUiA i Agbar per la seva ràpida i eficient reparació de la font que degotava al correcan de Ca l’Estrada. Gràcies a la seva intervenció, s’ha evitat el malbaratament d’aigua.

😍 Gràcies Alice per confiar en Molletopina.

Gràcies a Junts per Catalunya Mollet, l’alcaldessa s’ocupa de la plaga de formigues a la Plaça de Castella

Volem expressar el nostre agraïment a Junts per Catalunya Mollet per la seva gestió, que ha aconseguit que l’alcaldessa atengués una preocupació veïnal per la plaga de formigues a la Plaça de Castella. La intervenció de JuntsMollet ha demostrat el seu compromís amb els problemes dels ciutadans i ha permès iniciar les accions necessàries per solucionar aquesta molèstia.

🤩 Gràcies Jonathandc per confia en Molletopina.

Moltes gràcies als operaris i operàries de l’Ajuntament de Mollet!

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els operaris i operàries de l’Ajuntament de Mollet per la seva eficiència i professionalitat en la resolució de les tres peticions veïnals que s’han mencionat. La seva dedicació i treball han permès millorar notablement la qualitat de vida dels residents del barri de la Riera Seca.

De la mateixa manera, volem posar en valor l’ajuda i el suport dels tres grups municipals que, a través de la plataforma Molletopina, han canalitzat i gestionat aquestes queixes veïnals. La seva implicació demostra el seu compromís amb la participació ciutadana i la seva voluntat de treballar per aconseguir una ciutat més habitable per a tots.

Gràcies a la col·laboració entre els grups municipals i els veïns, s’ha pogut donar resposta a aquestes necessitats concretes i s’ha fet un pas més cap a una Mollet més justa i sostenible.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *