Barri del Centre: control i seguiment de peticions veïnals

Rambla Balmes, Gaietà Ventalló, Plaça de Catalunya, Pompeu Fabra, Berenguer III, Carrer d’Espanya, Carrer del Sol, Can Pacià

✅ L´Iván G. ens va avisar d´una tapa en mal estat i amb perill de caiguda per a qualsevol persona a la Rambla Balmes.

😍 Tenim constància que al regidor esmentat al tuit no li agrada però, si les coses es fan bé cal dir-les en públic.

✅ Pardalbert ens va avisar que hi havia un banc en molt mal estat també a la Rambla Balmes i ho vam comunicar a l’Ajuntament de Mollet.

✅ La Lola, una veïna molt activa i que sol confiar força en Molletopina, ens va alertar que va tenir una caiguda amb uns panots del carrer de Gaietà Ventalló.

✅ També la Lola, ens va comunicar que hi havia unes rajoles soltes al carrer de Ramon Casas cantonada Dos de maig.

✅ L‘Ivan G, ens va passar una de les coses que no ens agrada publicar però, pel fet que la comunicació amb l’actual regidora de benestar animal no passa pel seu millor moment, ho vam haver de fer.

✅ Un altre cop, la Lola va confiar en Molletopina per traslladar a l’Ajuntament de Mollet si podia revisar un tros de vorera de la Rambla Pompeu Fabra.

🤔 Tot i haver-se arranjat hi ha força panots desnivellats encara.

✅ La maf i el Xavi ens van sol·licitar si podíem traslladar a l’Ajuntament de Mollet si era posible moure els contenidors perquè fossin més accessibles.

👉 Quan va passar això, encara teníem bona comunicació amb el 1r Tinent d’Alcaldessa, Raul Broto, actualment no és així.

✅ La Mari Ángeles ens va alertar d’un possible abocament de pols química al carrer d’Espanya.

🥰 Antigament, amb l’anterior regidora de benestar animal, Núria Muñoz, teníem un canal de comunicació molt fluid i directe per tallar aquests abocaments il·legals.

😩 Malauradament, amb la nova regidora no és així i hem de publicar on s’ubiquen i donem pistes als infractors, és una llàstima, un procediment que funcionava de meravella.

✅ La Laura D, només sol·licitava resposta per saber si aquests cartells de prohibit aparcar eren legals o no.

L’Ajuntament de Mollet es va obcecar a dir que el traslladarien a la veïna, però ella afirmava que com ho farien si no sabien qui era.

❌ Malauradament, torna a fallar el Departament de Comunicació i la seva responsable, la regidora Encarna Ortiz.

👉 Tot i que vam oferir-li el mail de la veïna a l’Ajuntament, mai no es van posar en contacte amb Molletopina perquè els facilitéssim el correu electrònic.

A favor seu, hem de dir que l’ordre de no comunicar-se fluidament amb Molletopina no ve de la regidora, sinó del 1r Tinent d’alcaldessa, Raúl Broto i permès per l’actual alcaldessa, Mireia Dionisio.

😊 Esperem que la dinàmica, en comunicació millori, pel bé de la nostra ciutat i dels veïns i veïnes.

✅ Un altre cop, l’Ivan G confia en MolletOpina per traslladar a l’Ajuntament que hi havia uns panots trencats al carrer Can Pacià.

Volem agrair als operaris ioperàries de la Brigada d’obres i neteja la feina feta per peticions veïnals; alhora desitgem que la fluïdesa en la comunicació i la traçabilitat de les peticions veïnals millorin.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *