Valoració de les afectacions a la mobilitat per la cavalcada de Reis 2024

L’any 2023, la Cavalcada de Reis va fer suspendre el servei de bus urb√† des de les 18h i fins a la fi de servei.

Un canvi que no va tenir la comunicació adequada i va generar el malestar de persones que ens van fer arribar el seu disgust a través de les xarxes ja que esperaven el bus i no va arribar mai.

I √©s que, no hi havia ni tan sols cartells d’av√≠s a les parades i era la primera vegada que es prenia una “modificaci√≥” tan dr√†stica en aquesta especial data.

Per aquest any 2024, per√≤, vam voler evitar-ho i ens vam posar en contacte amb l’Ajuntament el passat mes de desembre per tal de sol¬∑licitar l’organitzaci√≥ d’un dispositiu alternatiu m√©s raonable tot fent una proposta de recorregut alternatiu.

Cartell d’av√≠s dels canvis al bus urb√† de MolletOpina

Finalment, podem dir que aix√≠ ha estat, ja que s’ha programat un desviament parcial que deixa sense servei les parades que coincideixen amb el recorregut de la cavalcada (les del centre de la ciutat) i, tota la resta, es realitza amb normalitat.

Fins i tot, hi ha avisos a les parades, a l’app del servei i un cartell a les xarxes socials, una reivindicaci√≥ hist√≤rica de MolletOpina; nom√©s faltarien les pantalles de les parades.

L’√ļnic inconvenient real √©s que els noms de dues de les parades anul¬∑lades, les de Pl. Joan Abell√≥ (2921) i Casa de la Vila (7315) s’han substitu√Įt per uns noms que no es corresponen; Llibertat-Ptge. St. Miquel i Llibertat-Ajuntament, respectivament.

Avisos dels canvis al bus urbà a parades, xarxes i aplicació respectivament

Tot i això, fem una valoració molt positiva i esperem que això suposi un canvi de tendència iniciat amb la Festa Major 2023.

El bus interurbà, millorable

Pel que fa als autobusos interurbans per√≤, creiem que alguna cosa ha fallat. Mentre que l’Ajuntament informa que les parades dins del recorregut de la cavalcada restaran anul¬∑lades des de les 16:30h i fins les 21:30h; l’empresa concession√†ria, Sagal√©s, no ha informat al respecte d’aquest cas.

Ens preguntem, què ha passat?

Cartell d’av√≠s dels canvis als busos interurbans de Molletopina


Esperem que en properes ocasions hi hagi més coordinació entre ambdues parts en aquest aspecte per evitar problemàtiques pels usuaris.

Situacions similars en el passat han desembocat en improvisacions per part del personal de conducció de Sagalés ja que no tenien cap informació amb el corresponent maldecap per les persones usuàries, que no sabien on anar a buscar el bus o baixar.

#MObilitat


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *