Un pas endavant al barri de Can Borrell, dos enrere a Gallecs en les peticions veïnals

Des de l’arribada de la Sra. Dionisio a l’alcaldia, s’ha observat un preocupant desinterès per la col·laboració ciutadana

✅ El veí Tomás Narváez va contactar amb nosaltres per a traslladar una petició veïnal relacionada amb un panot trencat a la carrer Gallecs 60-62. Molletopina, com a plataforma veïnal comprometida, ens encarreguem de fer arribar la petició a les autoritats pertinents per a la seva reparació.

✅ Gràcies a l’avís de Tomás Narváez, vam poder informar a l’Ajuntament de Mollet sobre l’estat d’una tapa trencada de la companyia de l’aigua al carrer Gallecs, a l’alçada del número 65. Aquesta informació va permetre a l’Ajuntament prendre les mesures necessàries per a la seva reparació i garantir la seguretat dels vianants.

✅ Malauradament, la petició veïnal de Juan Carlos Raya referent a la retirada de bosses de runa a Gallecs no ha tingut cap resposta per part de l’Ajuntament de Mollet. Des de Molletopina hem fet tot el possible per a fer arribar la petició a les autoritats pertinents, però no hem rebut cap confirmació que les bosses hagin estat recollides.

❌ La col·laboració ciutadana a Mollet: desatenció i falta d’empatia⁉

Des de l’arribada de la Sra. Dionisio a l’alcaldia, s’ha observat un preocupant desinterès per la col·laboració ciutadana. Encara que s’obren canals d’informació com les xarxes socials, considerats vàlids per l’Ajuntament de Mollet per la seva rapidesa i efectivitat, la manca de resposta per part de la institució més propera genera una profunda decepció.

Aquesta falta de comunicació denota una manca d’empatia envers els veïns i veïnes que volen contribuir a la millora de la seva ciutat. Esperem que a un futur proper es revisi la gestió del Departament de Comunicació i es prioritzi l’atenció a les inquietuds dels ciutadans. No podem descartar que la desatenció sigui intencionada, però confiem en una recapacitació i una millor organització per a revertir aquesta situació.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *