Sol·licitem millor neteja i manteniment de les fonts de Mollet del Vallès

Es realitza neteja i manteniment a la Plaça Pagesos Remença, Josep Tarradellas, barri de Lourdes, pipican de l’Av. Tir olímpic i la font ubicada a l’Skate Park

Iván és un veí del barri de la Riera Seca que col·labora molt assíduament amb Molletopina i que, en aquest cas, ens va alertar de l’estat de diverses fonts adaptades per a persones i mascotes, el seu estat de manteniment i salubritat no eren els adequats.

📍 Plaça Pagesos de Remença, plaça Josep Tarradellas i font del Barri de Lourdes

📍 Font del pipican de l’Av. Tir olímpic i reclamació del manteniment de la font del Barri de Lourdes

📍 Font ubicada a l’Skate Park al costat del camp de futbol del Mollet

🥰 Agraïm a Cristina, veïna del barri de la Plana Lledó, haver-nos enviat la foto de la reparació de la font i, per descomptat, la gran col·laboració que aporta Iván a Molletopina.

🙏 Sol·licitem a l’Ajuntament de Mollet i a la regidora de benestar animal, Núria Muñoz, que facin saber a l’empresa Agbar la necessitat de tenir en bon estat de manteniment i neteja totes les fonts de Mollet del Vallès.

💲 Novament, apel·lem al civisme de la ciutadania, la destrossa de mobiliari urbà recau sobre tots nosaltres.

La nostra responsable de cura animal, Núria Flores, segueix tenint comunicacions periòdiques amb la 3a Tinent d’alcadesa, Núria Muñoz, per saber i conèixer de primera mà la nostra proposta de posar més fonts adaptades per a persones i mascotes a Mollet.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *