Reunió fructífera amb l’oposició de Mollet per al progrés de la ciutat

Mollet del Vallès, 10 de juny de 2024

El dia 10 de juny, l’equip de Molletopina va mantenir una reunió amb els grups de l’oposició a l’Ajuntament: Ara Mollet-ERC-EuiA, Mollet en Comú Podem, PP Mollet i Junts per Catalunya Mollet. A la trobada es van tractar diversos temes, entre ells la quantitat d’inputs que MolletOpina rep dels veïns i veïnes de Mollet.

Més de 300 peticions veïnals a l’any

MolletOpina actua com a plataforma ciutadana per canalitzar les inquietuds i necessitats dels veïns de Mollet del Vallès. En aquest sentit, la plataforma rep entre 3 i 5 peticions veïnals setmanals durant l’últim any, el que representa un total d’entre 250-300 peticions anuals. Aquestes peticions engloben una àmplia gamma de temes, des de problemes d’accessibilitat i neteja urbana fins a propostes per a la millora dels espais públics o la implementació de polítiques socials.

Reunió amb l’oposició: coincidència en la problemàtica

La reunió amb els grups de l’oposició va posar de manifest que no som els únics que patim problemes de comunicació amb l’equip de govern. Els grups de l’oposició, que també representen la ciutadania, han confirmat les dificultats per mantenir un diàleg constructiu amb l’Ajuntament.

MolletOpina agraeix la tasca dels grups de l’oposició

Des de Molletopina es vol agrair als grups de l’oposició la seva disposició a escoltar les inquietuds dels veïns i a treballar per a la millora de Mollet del Vallès. Des de Molletopina animem els veïns a posar-se en contacte amb els grups de l’oposició per a fer-los arribar els seus dubtes i inquietuds.

MolletOpina reitera el seu compromís amb la ciutadania

MolletOpina reitera el seu compromís de treballar per a ser una veu activa dels veïns i veïnes de Mollet del Vallès. La plataforma seguirà recollint les seves peticions i treballant per a la seva resolució, tant a través del diàleg amb l’Ajuntament com amb la col·laboració amb els grups de l’oposició i altres actors socials.

Agraïment a la col·laboració dels grups de l’oposició

Volem aprofitar aquesta ocasió per a expressar el nostre més sincer agraïment als grups de l’oposició per la seva disposició a col·laborar amb nosaltres en el nostre objectiu comú de millorar la nostra ciutat.

Com diu el refrany, “molts grans de sorra fan una muntanya”. I és precisament aquesta unió d’esforços, des de perspectives i idees diferents, la que ens permetrà aconseguir grans fites.

En un sistema democràtic com el nostre, la col·laboració i el diàleg entre els diferents actors polítics i ciutadania són essencials per a avançar cap a un futur millor. La vostra voluntat de treballar conjuntament amb nosaltres és un senyal inequívoc de maduresa política i del vostre compromís amb el benestar de la nostra ciutat.

Gràcies a la vostra aportació, els projectes que estem duent a terme tenen una base més sòlida i responen de manera més efectiva a les necessitats i inquietuds dels ciutadans. Estem convençut que, gràcies a la continuació d’aquest treball conjunt, podrem aconseguir grans coses per a la nostra ciutat.

L’equip de MolletOpina

#ComunicatsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *