Resum de les ultimes peticions veïnals gestionades per Molletopina al barri de Santa Rosa

Sot, vorera en mal estat, arbust no podat, tapa no anivellada i pilones arrencades.

👉 Cristina M. va confiar en Molletopina per a gestionar un sot que hi havia al carrer Álvarez de Castro.

Malgrat que no deixa de ser un pegat, confiem que, més tard que d’hora, aquest carrer sigui reasfaltat i evitar que el pegat torni a saltar.

👉 La nostra col·laboradora, Raquel García, donava avís del mal estat dels panots que havien a la Ronda dels Pinetons, al costat de l’Hospital.

Finalment i després de més d’un any de preguntar a la que en aquells dies era la 1a Tinenta d’alcalde, Mireia Dionisio, ens van comunicar que ja s’havien arranjat els panots.

Sol·licitem que aquest tipus de peticions que concerneixen a la mobilitat de les persones no s’allarguin tant en el temps i se’ls doni prioritat.

👉 Sarah, mitjançant el nostre privat d’Instagram, va decidir confiar en Molletopina per a traslladar dues peticions:

El preocupava un arbust que hi havia al carrer Sabadell i que impedia passar amb comoditat, corrent el perill que alguna de les fulles punxegudes danyés a alguna persona o animal.

També el preocupava que una persona pogués caure pel fet que una tapa no estava anivellada amb la vorera, aquesta tapa es troba en l’Av. Rivoli 31, frontera amb el barri de Can Borrell.

👉 Tomás N. es va posar en contacte amb Molletopina, per a denunciar que hi havia diversos pivots trencats en la zona d’urgències de l’Hospital de Mollet.

Sofria perquè algun vehicle particular o ambulància fes alguna parada i punxés.

Volem agrair a la Cristina M, a la Sarah i al Tomàs haver confiat en nosaltres per a gestionar i realitzar seguiment de les vostres peticions veïnals.

L’equip de Molletopina

🥰 Especial agraïment als treballadors i treballadores de les brigades de Neteja i de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Mollet per la feina realitza.

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *