Resolució de peticions veïnals del barri de la Riera Seca i Can Pantiquet

Plaça d’Andalusia, carrer Can Pantiquet, Can Mollet, Can Pantiquet i plaça d’Extremadura

🙋‍♂️ A l’estiu, l’Iván G, un veí que confia molt en Molletopina ens va avisar que la font de la plaça d’andalusia presentava una fuita, produint un toll i deixant humitejada la sorra del voltant.

📆 La font va estar un parell de mesos arreglant-se per part d’Agbar, tot i així, al final sembla que van trobar el problema i ja està funcionant correctament.

🤵 El mateix veí, l’Ivan G, va detectar una fuita d’aigua a la plaça d’Andalusia, després de revisar l’avaria Agbar, ens va indicar que era aliena a la seva companyia, finalment va ser solucionada pels operaris de l’Ajuntament de Mollet.

✅ Un veí del barri de Can Pantiquet, José Luís P, ens va avisar mitjançant un privat d’instagram, si podíem comunicar a l’Ajuntament de Mollet que hi havia una vorera que li faltava una neteja a fons al carrer Can Pantiquet.

🌳´ Ens hem de remuntar al desembre de l’any 2022 per trobar la petició del Deivid, mitjançant un privat de Twitter, ens va comunicar que les branques dels arbres del carrer Can Mollet entraven als balcons i finestres.

Després de fer tasques de seguiment amb regidors de l’Ajuntament, a l’octubre d’aquest any, l’Ajuntament de Mollet ens va comunicar que s’havia fet la poda al mes d’abril.

👩 La Merchyta, mitjançant un privat d’Instagram, ens va comunicar el mal estat dels bancs de la plaça d’Extremadura.

La gestió per part de l’Ajuntament de Mollet va ser impecable i la feina dels operaris sublim, ha quedat molt bonic.

Volem agrair a tots els veïns i veïnes que han confiat en Molletopina per gestionar aquestes peticions veïnals, posem èmfasi en què nosaltres no gestionem brigades, simplement com a veïns organitzats fem el seguiment amb vosaltres i amb els regidors corresponents.

L’equip de Molletopina

👉 D’altra banda, volem agrair el salt de qualitat que està fent el departament de comunicació de l’Ajuntament de Mollet, gestionat per la regidora Encarna Ortiz.

👏 Últimament, estem observant que es tornen a respondre les piulades i és molt important aquest feedback entre Ajuntament i veïns/nes que volem col·laborar perquè la nostra ciutat sigui millor.

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *