Peticions veïnals solucionades durant el mes d’agost de 2023

Seguiment de les peticions als barris del Centre, Can Borrell i Santa Rosa

🏩 Barri del Centre

✅ La Laura, mitjançant un privat d’Instagram, ens va avisar d’un abocament de pols química en un carrer de Mollet 🐶

👉 Des de MolletOpina, tal com vam quedar amb l’anterior regidora de Benestar Animal, Nuria Muñoz, no publiquem en quin lloc es troba l’abocament de la pols tòxica perquè puguin avisar i si és necessari multar a l’infractor o infractora.

📅 El dia 12 de setembre la nostra responsable de cura animal, Núria Flores, es reunirà amb l’actual regidora de benestar animal, Encarna Ortiz, per parlar d’aquest protocol i d’altres propostes pendents relacionats amb els nostres peluts.

✅ L‘Ivan, un veí que col·labora moltíssim amb Molletopina amb la intenció de millorar Mollet, ens va avisar d’un banc arrencat al parc de les Pruneres.

📲 Immediatament ho vam posar en coneixement del regidor responsable, Ferran Segarra.

✅ La nostra col·laboradora, Raquel García, va veure com un camió s’emportava un semàfor al carrer Roger de Llúria.

Pel perill que suposava, vam donar avís immediat a la regidora responsable, Noa Monràs, perquè actuessin com més aviat millor.

✅ La Sandra, també mitjançant un privat d’Instagram, ens va fer una consulta sobre la recollida d’oli a la nostra ciutat i li vam transmetre la resposta que ens van donar des de l’Ajuntament de Mollet.

✅ Una nit d’aquest estiu vam ser testimonis de la caiguda d’una dona al parc de les Pruneres perquè els panots no estaven anivellats.

En aquest cas, volem agrair la gestió tan ràpida del regidor Ferran Segarra, en pocs dies van posar solució al problema.

🏩 Barri de Can Borrell

✅ El Tomàs, també és un dels veïns que confia molt en Molletopina, ens va donar avís d’un panot arrencat al carrer Gallecs 62.

🏩 Barri de Santa Rosa

✅ Un veí del barri de Santa Rosa, Jordi, demanava si era possible netejar les restes que deixaven els arbres al carrer Emili Ninou 13. A més, aquestes restes tapen el mal estat dels panots.

😚 Volem agrair a tots i cadascun dels veïns i veïnes que han confiat a Molletopina per traslladar les seves peticions veïnals.

Realitzar el seguiment de totes i cadascuna, no és fàcil i combinar-ho amb família, casa, treball, estudis costa de vegades un esforç, per això moltes vegades us demanem la vostra col·laboració si veieu que la vostra petició s’està solucionant.

Just ara, fa un any, fèiem un article d’opinió titulat, “Silenci, és agost“.

En ell ens queixàvem del silenci administratiu del nostre ajuntament al mes d’agost.

Dit això, volem dir que aquest mes d’agost hem tingut respostes millors i més ràpides, la nostra valoració és un aprovat justet en comunicació, amb molt marge de millora.

Filant prim, ens falta aquest esforç per part del departament de comunicació perquè doni resposta, no només a Molletopina, sinó a qualsevol veí o veïna que, altruistament, avisi i ajudi perquè alguna cosa es millori a Mollet del Vallès.

L’equip de Molletopina

🤗 El nostre agraïment més enèrgic i sincer va dirigit a les treballadores i treballadors de les brigades.

Ells i elles han de suportar cada dia l’incivisme de moltes persones que amb el mantra: “jo pago els meus impostos” pensen que tenen dret a deixar mobles on no corresponen, no llençar aigua quan el seu gosset fa pipí, llençar burilles i llaunes a terra, abocar pols química i una infinitat d’actes incívics i vandàlics que freguen i moltes vegades arriben al ‘mobbing’.

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *