Peticions veïnals realitzades al barri de l’Estació del Nord

Panots, pilones i consulta sobre un niu de vespes asiàtiques en un arbre de la propietat de la Farinera Morató

📍 Laura J.F no és la primera vegada que es dirigeix a Molletopina per a canalitzar una petició veïnal, aquesta vegada ens va traslladar l’estat d’uns panots en la Plaça Estatut, molt a prop de l’entrada de l’escola Sant Jordi.

La seva preocupació era que qualsevol dels nens i nenes que juguen per aquesta zona tinguessin una caiguda.

📍 Isabel, una veïna invident, a través de la Lola no és la primera vegada que ens trasllada alguna preocupació veïnal.

Sentia preocupació per l’estat de la vorera del carrer Rafael Casanova 21-23, per a una persona invident no deixava de ser un perill.

📍 En el mateix carrer Rafael Casanova i al costat del pas a nivell quedaven les restes d’unes pilones que podrien provocar la caiguda d’Isabel o provocar alguna ensopegada de qualsevol persona que caminés per la zona.

📍 Sergi R. a través d’un privat de Facebook ens va traslladar la seva preocupació per un niu de vespes que hi havia en un arbre del jardí de la Farinera Morató.

Aquest mateix dia, els serveis tècnics de l’Ajuntament de Mollet ens van indicar que havien contactat amb una empresa especialitzada per a estudiar la millor manera de llevar el niu.

Segons comentaris del tècnic que va fer l’actuació, durant un període de temps, no superior a 10 dies, encara es podrien veure vespes al voltant del niu, no obstant això i fins i tot sent molt poc probable, si es tornessin a veure es tornaria a repetir l’acció.

Volem agrair als treballadors i treballadores de la Brigada d’obres la feina realitzada en el barri de l’Estació del Nord, així com l’actuació del tècnic especialitzat per treure el niu de vespes asiàtiques.

L’equip de Molletopina

😍 Gràcies a la Laura, la Isabel, la Lola i el Sergi per haver confiat en Molletopina.

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *