Peticions veïnals realitzades al barri de l’Estació del Nord

Reposició d’un gronxador, neteja d’un espai per incivisme i reparats semàfors per a invidents

Laura J.F. es va posar en contacte amb nosaltres a través del nostre e-mail per indicar-nos que el gronxador del parc de la plaça Estatut portava setmanes trencat.

Vam avisar a l’Ajuntament via Twitter i al cap d’una setmana van reposar el gronxador.

Laura J.F. també ens va indicar que, tot just a l’entrada dels pistes del CEIP Sant Jordi, la femta de gos provocava una olor insuportable.

Vam avisar també a l’Ajuntament de Mollet recordant-los que hi havia entrada i sortida de nens, pel fet que és una de les escoles que gaudeixen de ‘patis oberts’.

Laura J.F. sol·licita més civisme als amos de les mascotes que freqüenten aquest espai i més neteja i control per part de l’Ajuntament de Mollet.

Els problemes de subministrament, segons ens va indicar el primer Tinent d’alcaldessa, Raúl Broto, van ser el motiu pel qual l’avaria dels semàfors per a invidents de Rafael Casanova cantonada Fèlix Ferran es demorés tant de temps.

Aquest avís ens el va comunicar la Lola, acompanyant d’una persona invident.

Ens indica que solen fallar molt sovint, per això sol·licita a l’Ajuntament de Mollet un major control per part de l’empresa encarregada del seu manteniment.

Aquests semàfors connecten el barri de l’estació del Nord amb el barri dels Col·legis Nous, que tenen frontera a l’av. Rafael Casanova.

Un plaer haver pogut ajudar a la Laura i a la Lola al fet que les seves peticions arribin a l’Ajuntament de la nostra ciutat.

Bona feina dels operaris i operàries de manteniment de parcs i jardins, també als de Brigada de neteja.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *