Peticions veïnals en el barri de Can Borrell i barri de Lourdes

Neteja i il·luminació del Skate Park, neteja de la plaça Joan Ambròs i Lloreda, neteja lavabos del camp de futbol del Mollet, reparació d’un banc a l’Av. Lourdes

Durant aquestes ultimes setmanes ens hem centrat en diverses peticions que ens han fet arribar diverses veïnes del barri de Can Borrell.

👩 👩‍🦰 La Yolanda M. i l’Eva O. ens van fer arribar queixes sobre la mala il·luminació i la brutícia, a causa del vandalisme, que havien patit les pistes de l’Skate Park.

💪 Finalment totes dues peticions van quedar solucionades.

👱‍♀️ La Sandra R., mitjançant un privat d’Instagram, ens va comunicar que la Plaça Joan Ambròs i Lloreda es trobava molt bruta.

👩 La Yolanda M. també ens va avisar del mal estat de manteniment i brutícia en el qual es trobaven els lavabos del C.F. Mollet.

😷 En aquest cas i a causa de la urgència vam fer arribar la petició a l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio, perquè es pogués actuar amb celeritat i investigar el motiu pel qual havia arribat a aquest nivell de brutícia.

Petició veïnal
Imatge 1, lavabos CF Mollet
Imatge 2, lavabos CF Mollet

👩‍🦰 La nostra col·laboradora, Andrea Anri, va avisar d’un banc que estava en mal estat en l’Av. Lourdes i que finalment ho va arreglar la brigada de l’Ajuntament de Mollet.

Volem agrair a les tres veïnes que van decidir vehicular les seves queixes mitjançant la nostra plataforma i, sobretot, la forma tan amable de dirigir-se a nosaltres, moltes vegades no succeeix així i les males maneres fan que declinem tirar endavant una petició, l’educació abans de res.

L’equip de Molletopina

🤗 Moltíssimes gràcies als treballadors i treballadores que han fet possible que aquestes peticions arribessin a bon port, sense ells i elles seria impossible.

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *