Peticions veïnals al barri de l’Estació del Nord

Actuacions a Rafael Casanova, carrer d’Alsina cantonada Av. Burgos, carrer Girona, carrer Joan Maragall, Avinguda Burgos.

✅ Moltes vegades les coses que semblen senzilles són una barrera per a persones cegues o amb mobilitat reduïda.

Sol·licitem a l’Ajuntament de Mollet posar més èmfasi en aquests petits detalls que poden fer la vida més fàcil als veïns i veïnes.

✅ Durant uns dies els semàfors del carrer Alsina cantonada Av. Burgos no van funcionar i vam donar avís a l’Ajuntament de Mollet.

✅ Vam haver de donar avís d’un abocament de pols química al carrer Girona.

Agraïm a la regidora de benestar animal, Encarna Ortiz, la rapidesa en la gestió i la feina extra de la brigada de neteja.

👉 Continuem creient fermament que igual que es va fer un vídeo indicant a la ciutadania que s’ha d’abocar aigua als pipís dels gossos, de la mateixa manera fer-ne un altre indicant la prohibició d’aquests abocaments químics.

❌ Fins ara no tenim resposta de cap responsable de benestar animal de l’Ajuntament de Mollet.

✅ Gràcies Vanesa per confiar en Molletopina per traslladar un altre vessament químic al teu barri.

👏 Excel·lent gestió de la regidora de benestar animal, Encarna Ortiz i sublim la feina extra de la brigada de neteja.

✅ Per petició de Rosa, una veïna del barri, vam avisar a l’Ajuntament d’una plaga de paneroles.

👍 La resposta de l’Ajuntament de Mollet va ser ràpida i l’actuació també.

✅ De nou, un abocament de pols química al carrer Joan Maragall.

Sublim gestió de la regidora de benestar animal i insuperable la feina dels operaris de la brigada de neteja.

Gràcies Vanesa per confiar en Molletopina per a aquesta petició veïnal.

Xavier M, mitjançant un privat d’Instagram, ens va fer saber l’estat de la vorera del carrer Rafael Casanova cantonada carrer Alsina.

📲 Ho vam notificar a l’Ajuntament i en qüestió de poques setmanes van solucionar el problema.

👷‍♀️ Agraïm la feina de la brigada d’obres.

✅ Fa pocs dies, a causa del temporal de vent que assolava Mollet i altres municipis, una veïna, Mayte, tenia la preocupació que unes palmeres que hi havia a l’Avinguda de Burgos poguessin caure.

📲 Ho vam notificar directament a la regidora Noa Monrás, que molt amablement, va fer la consulta tècnica i ens va donar resposta per a la veïna.

Volem agrair la predisposició que tenen les regidores Noa Monràs i Ferran Segarra per resoldre aquests problemes veïnals.

Per part de Molletopina i després de la reunió de benestar animal celebrada el 12 de setembre de 2023, notem certa fredor i tensió amb la regidora de benestar animal.

Desconeixem el motiu i després d’una reunió de l’equip MO, hem decidit canalitzar tot allò que fa a benestar animal amb el 1r Tinent d’alcaldessa, Raúl Broto,

Així ho vam fer saber a l’alcaldessa i al 1r Tinent d’alcaldessa en un correu electrònic.

La nostra forma de treballar i col·laboració és la mateixa des de fa 12 anys i no ens podem permetre gastar més energies en una cosa que és contraproduent per als nostres peluts.

És probable que la nostra forma de col·laboració no sigui entesa de la mateixa manera per part de la responsable de benestar animal, fins ara no havíem tingut mai cap problema amb l’anterior regidora.

La nostra responsable de cura animal, Núria Flores, està oberta a mantenir qualsevol conversa i tornar a aclarir quina és la nostra funció en “aquest joc”, no obstant, la nostra posició ara és ferma, fora egos i lluita per ajudar els nostres peluts.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *