Peticions veïnals al barri de Col·legis Nous

Carrer de Gaietà Vínzia, Via Ronda, plaça Sant Jordi, Rambla Nova, Compte d’Urgell

✅ L’Anna R. es va dirigir a Molletopina, mitjançant un privat d’Instagram, per un problema d’olors, incivisme i problema amb el camió de recollida de residus al carrer Gaietà Vinzia.

Hem de dir que la gestió de l’Ajuntament de Mollet del Vallès va ser rapidíssima i l’actuació de la brigada de neteja impecable.

Malauradament i després de prometre’ns des de l’Ajuntament que es parlaria amb l’empresa que gestiona la recollida de residus, no hem rebut cap informació al respecte, fins avui no sabem si es va avisar o no a l’empresa,

✅ La Isabel, una gran persona que confia molt sovint en Molletopina, ens va avisar que hi havia una tapa trencada al carrer Via Ronda.

Ella, en ser invident, tenia por d’ensopegar i, per aquest motiu, vam avisar via twitter i personalment el regidor Ferran Segarra, aquest va ser el resultat:

✅ El Víctor Molina, el nostre responsable de mobilitat i urbanisme, va detectar uns panots trencats que sobresortien i “ballaven” a la Plaça Sant Jordi, al costat de la font.

✅ La Dayana, mitjançant un privat d’Instagram, ens va demanar com podia comunicar a l’Ajuntament un problema de presència de paneroles a la Rambla Nova i que afectava el seu negoci.

Li vam donar link per a realitzar una instància a l’Ajuntament de Mollet i paral·lelament, ens vam posar en contacte amb un responsable de l’Ajuntament per si podia actuar ‘control de plagues’.

Us informem i fins on nosaltres sabem, el departament de control de plagues va actuant periòdicament pels embornals, no obstant això i per la calor extrema que hem tingut han proliferat i està costant més realitzar actuacions eficients..

De totes maneres, podreu comprovar que si en els embornals veieu un adhesiu com el de la foto és que han actuat en aquest lloc, us deixem el link per a realitzar una instància en cas que detecteu presència de paneroles pel carrer.

✅ La nostra col·laboradora, Eva González, va donar avís d’uns panots trencats al carrer Compte d’Urgell, 98.

✅ La Melanie N. ens va avisar que en un carrer del barri de Col·legis Nous es va produir l’abocament il·legal de pols química.

El nostre protocol amb l’anterior regidora de benestar animal, Núria Muñoz i amb l’actual Encarna Ortiz és que li donaríem avís personalment perquè actuï la brigada de neteja i si és possible que els agents de proximitat localitzin a l’infractor.

✅ L’Eli B. també mitjançant un privat d’Instagram, ens va alertar sobre presència de pols o substància química abocada en un carrer del barri de Col··legis Nous.

👉 Enllaç la nostra publicació d’Instagram

L’actuació de la brigada de neteja va ser impecable i hem de dir que la gestió de la regidora va ser sublim.

Us recordem que el pròxim dia 12 de setembre, la nostra responsable de cura animal, Núria Flores, tindrà una reunió amb ella per a tractar aquest tema i altres assumptes relacionats amb el món dels nostres peluts.

Us mantindrem informats en les nostres xarxes socials i la nostra web.

Reflexions i sol·licituds:

Volem recordar que l’abocament de pols i productes químics, a més de ser ineficaç perquè els gossos facin pipí, és molt tòxic per a animals.

⚠ Penseu per un moment que un nen xucli o inhali aquest producte pensant que és una altra cosa.

👉 Et poden denunciar per posar sofre i productes químics contra els gossos en les façanes

Des de Molletopina, recomanem als propietaris de gossos evitar que facin pipí en façanes i mobiliari urbà, alhora que tal com recomana l’Ajuntament de Mollet es llanci aigua sobre el pipí per a ajudar a diluir-lo i evitar males olors.

Sol·licitem propostes i suport serioses per part del govern i grups de l’oposició per a acorralar als incívics i vàndals.

Hem de donar un vot de confiança a la Policia Municipal, telefonar al 935445096 cada vegada que detectem un acte incívic o vandàlic.

  • Que no els vegem no significa que no estiguin.
  • Que es podria millorar la vigilància amb més efectius, per descomptat.
  • Que necessitem més campanyes de conscienciació és un fet.

Aquests energúmens, solen ser una minoria de la població, però per poc que realitzin el mal a vegades és molt gran, per això hem de combatre’ls amb tota la nostra força i energia.

Des de Molletopina i sent un grup veïnal, ja ho sabeu, estem oberts a transmetre les vostres inquietuds, només us demanem un parell de coses; educació i temps per a gestionar-lo.

No tot és tan fàcil com sembla, a més el nostre treball és altruista, és a dir, no rebem cap compensació econòmica, per això, quan acabem la nostra jornada laboral o els nostres estudis us contestarem i ajudarem en la mesura que ens sigui possible.

L’equip de Molletopina

Agraïments:

Moltíssimes gràcies a la brigades de neteja i d’obres per la feina extra que moltes vegades han de realitzar.

Agraïm en ‘feedback‘ que a poc a poc va creixent entre Molletopina i els nous regidors.

Preocupacions de Molletopina:

Últimament estem observant que des del compte oficial de l’Ajuntament de Mollet la ciutadania i Molletopina no rep la típica resposta tipus: “Ho notifiquem o ho gestionem”.

Pensem que és primordial aquest primer contacte per a saber que el missatge ha arribat i entra en el circuit intern de l’Ajuntament per a la seva solució definitiva.

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *