Peticions veïnals al barri de Can Borrell i Gallecs, seguiment, actuació i resolució

Carrer Arcadi Viñas, Joan Ambròs i Lloreda i carrer Gallecs

😻 El Miguel Ángel es va posar en contacte amb nosaltres, mitjançant un privat d’Instagram, ja que havia vist un gatet negre miolant i no sabia com actuar.

La nostra responsable de cura animal, Nuria Flores, es va posar en contacte amb l’entitat RedsolidariaProAnimal i el veí va obtenir resposta.

👩 La Sarah, també mitjançant un privat d’instagram, ens va notificar que al carrer Joan Ambròs i Lloreda hi havia unes restes d’una pilona que podien fer caure alguna persona.

👨 El Tomàs N, assidu col·laborador de Molletopina, ens va fer saber mitjançant un whatsapp que hi havia un sotrac al Carrer Gallecs cantonada Francesc Ferrer i Guàrdia.

📅 Això va ser el 26 de juny però que tinguem constància no va ser solucionat, mitjançant un pegat, fins al 31 d’octubre, que va ser quan fent seguiment amb el Tomás ens va dir que ja estava solucionat.

👩 Novament la Sarah, i la Dolors van confiar en Molletopina per vehicular la seva petició, en aquest cas uns panots que s’havien d’arranjar al carrer Joan Ambròs i Lloreda.

📅En aquest cas la petició va ser un 4 de setembre i va ser solucionat i comunicat per l’Ajuntament de Mollet el 5 d’octubre, com podeu comprovar i tot i que quan ho notifiquem a Instagram sembla que és instantani, res més lluny de la realitat, costa de realitzar seguiment amb responsables de l’Ajuntament i alhora amb els veïns i veïnes.encara que quan veiem el resultat tota aquesta feina es veu recompensada.

👨 El Juanda, mitjançant un privat de twitter, ens va comentar que hi havia una fuita d’aigua a Gallecs.

💧 Immediatament i a causa de la sequera que estàvem patint ens vam posar en contacte amb la Mireia Dionisio, alcaldessa de Mollet del Vallès.

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *