Peticions veïnals efectuades al barri de Can Borrell

Panots, paperera, senyal caigut i pregunta sobre utilització de bufadors és el que ens heu transmès i hem realitzat seguiment fins a la seva execució final.

👩 Sarah es va posar en contacte amb Molletopina a través d’un privat d’Instagram, la seva preocupació era l’estat dels panots de la Plaça Joan Ambrós i Lloreda, malgrat que han estat vuit mesos, mai hem desistit i hem preguntat en infinitat d’ocasions, per twitter i personalment al primer Tinent d’alcaldessa.

👨 Toni també va utilitzar Instagram per a comunicar-nos si era possible reposar la paperera que està situada enfront dels portals del carrer Joan Ambrós i Lloreda, 12 i 14.

👩 Mari Carmen, a través d’un privat d’Instagram, ens va comunicar que hi havia un senyal de trànsit caigut al carrer Jaume Coll.

🚴‍♀️ Albert R. ens va traslladar una inquietud per whatsapp. Ens va preguntar si podíem transmetre a l’Ajuntament una inquietud que tenia respecte a la utilització dels bufadors d’aire per a la neteja.

📳 Va obtenir resposta directa del primer Tinent d’alcaldessa a la seva inquietud.

Volem agrair a tots els veïns i veïnes que han confiat en Molletopina per a traslladar les seves queixes veïnals i, evidentment, a tots i totes les treballadores que han fet possible que s’hagin dut a terme.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *