Molletopina trasllada i realitza el seguiment de tres peticions veïnals

Realitzem seguiment de les peticions veïnals amb el primer i la tercera Tinenta d’alcaldessa fins a la seva execució.

Durant les ultimes setmanes, un veí de Ca l’Estrada que freqüenta sovint el Barri de Lourdes i un altre veí de Can Borrell ens van traslladar desperfectes en la via urbana.

L’incivisme d’algunes persones es va acarnissar aquesta vegada amb l’aixeta d’una de les fonts noves que van posar en el Barri de Lourdes.

En tot moment vam estar en contacte amb la 3a Tinenta d’alcaldessa, Núria Muñoz, que ens anava reportant com i quan s’anava a reparar la font.

També vam estar en contacte amb el 1r Tinent d’alcaldessa, Raúl Broto, respecte a l’arranjament d’una paperera al carrer Gallecs 71.

En aquest cas va ser el mateix veí qui ens va reportar l’arranjament de la paperera.

Esperem que una vegada s’hagi fet el traspàs de funcions sigui l‘Ajuntament de Mollet, a través del departament de comunicació, qui avisi dels arranjaments.

Volem agrair la feina dels operaris i operàries de brigades que han dut a terme l’arranjament de la font i substitució de la paperera.

No ha de ser fàcil suportar aquesta onada de calor.

L’equip de Molletopina

Volem fer esment i agraïment especial als operaris d’Adif que a causa de l’incivisme han hagut d’arreglar dues vegades un punt d’accés de connexions que hi ha per sobre d’AV. Rivoli.Això també va ser traslladat a la llavors 1a Tinenta d’alcalde i ara alcaldessa, Mireia Dionisio, a través d’una veïna que ens va fer arribar el desperfecte.

#PeticionsMO


2 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *