Molletopina proposa un model de cartell d’avisos per a les incidències programades del servei de bus

L’objectiu del cartell és oferir la informació més rellevant sempre en un mateix format i de forma visual

Des de fa anys portem fent molt d’ènfasi en la importància de la correcta comunicació d’avisos d’incidències als diversos serveis d’autobús de la ciutat.

Fins ara, la falta total d’informació o a mitges ha estat una constant. Era habitual arribar a una parada d’autobús del centre en Festa Major i no trobar cap tipus d’informació relativa al tall i les possibles alternatives.


Per això, hem fet una proposta d’un cartell que ofereixi tota la informació necessària en aquests casos: les dates i horaris del tall, el motiu, les línies i parades afectades i les possibles alternatives.

Proposta de cartell d’avís d’incidències per a bus de Molletopina

Tota la informació es disposa en blocs diferenciats per icones i el cartell té elements visuals que busquen ressaltar entre la resta d’elements informatius de les parades.

L’objectiu plegat de tot això és evitar la sensació d’abandonament i d’incertesa que hi ha davant d’aquestes situacions que, a més, cada any són les mateixes.

En defenitiva, és un element bàsic per poder facilitar la mobilitat en transport públic i evitar que les incidències programades espantin les persones usuàries com podia passar fins ara.

#MObilitat


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *