Molletopina proposa un horari especial del bus urbà pel mes de juliol

El bus urbà de la ciutat es troba encara en una retallada de servei des del 2020 amb motiu de la pandèmia per la Covid-19. Degut a això, hi ha aproximadament una desena d’expedicions menys que abans.

Actualment, l’horari preveu que circulin al llarg del dia dos vehicles i un tercer com a reforç puntual al matí, de 7h a 9:30h, hores d’entrada d’escoles i instituts i al migdia, de 13:45h a 15:30h, hora d’entrada d’escoles i sortida d’instituts. El curs escolar però, finalitza la pròxima setmana i per tant, els pics de demanda que es registren ara a aquelles hores deixarà de produir-se.

En blau, el reforç actual en hores d’instituts.

Per això, des de Molletopina, creiem que no té sentit posar més oferta en hores en les quals hi haurà menys demanda. Per això, hem traslladat a l’Ajuntament una proposta d’horari per tal que aquest tercer autobús de reforç circuli durant el matí, des de les 8:30h fins a les 13:45h.

Proposta d’horaris de MolletOpina per al juliol. Reforç proposat en blau.

D’aquesta manera considerem que el servei serà més eficient al llarg del matí quan previsiblement es registrarà el pic de demanda aquest mes de juliol. L’any passat ja vam denunciar a través de xarxes socials la situació constant d’aparellat que es donava als matins degut al canvi de comportament de la demanda.

De retruc, tenir un servei més freqüent tot el matí ajudarà a donar més atractiu al servei en el període estival i reduir les esperes en un any amb previsions d’altes temperatures així com continuar facilitant els desplaçaments als equipaments de la ciutat.

L’equip de Molletopina

#MObilitat


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *