Mollet, un poble riquíssim en cultura que no és considerada com es mereix

Per circumstàncies de la vida, vaig començar tard a conèixer la cultura tan rica que té Mollet. El més bonic de tot és que vaig poder descobrir-la al costat de les meves filles. A la família tenim la sort de tenir un gran artista, i va ser gràcies a ell que vam començar a gaudir de la cultura del nostre poble.
Fa un parell d’anys, a l’estiu de l’any 2019 vam entrar a formar part d’una de les Colles dinamitzadores de la Festa Major del poble. És el millor que hem pogut fer, ja que sentim el poble molt més a prop i no només durant la setmana de Festa Major d’estiu, sinó durant tot l’any amb els diversos actes que realitzen les Colles de Morats i Torrats.
A banda de les colles, també hi ha altres entitats que també realitzen activitats durant la Festa Major i tot l’any, com són: Els Castellers, la Colla de Diables, els Geganters, la Cuca Molla del Casal Cultural, altres centres culturals com són el C.C. Andalús, el C.C. Anagonés, Irmandade a Nosa Galiza. L’Esbart Dansaire, Escena Mollet, Un toc de festa i moltes entitats més que encara no he tingut el plaer de conèixer.
La sensació que he tingut durant aquest temps és que la cultura a Mollet no té suport ni ajuda suficient de les autoritats competents d’aquest poble. Trobem a faltar tenir un centre digne i a l’alçada de la grandesa cultural del pobre, en el que les entitats poguessin realitzar assajos i tenir guardades les seves pertinences. A les colles, l’ajuntament ens ha facilitat per poder reunir-nos una sala petita al Centre Cívic de l’Era a compartir entre diverses entitats. També tenim espai a la Nau i un espai a la LEFA per deixar les pertinences de cada colla, aquestes dues en una situació poc higiènica.


Considero que Mollet és una gran ciutat amb una cultura riquíssima, però que no està considerada ni cuidada com es mereix.

Asier Ruíz, responsable de cultura de Molletopina
Asier Ruíz
Asier Ruíz


VISCA MOLLET I LA SEVA CULTURA!!!