Millores al barri de la Riera Seca gràcies a la vostra participació

Carrer de Les Llevadores, Plaça d’Andalusia, Av. de les Teixidores, Rec de Dalt (Pol, Ind. Can Magarola)

En Joan va alertar Molletopina del perill que suposava l’accés de vehicles a la Rambla Balmes pel carrer de Les Llevadores, ja que posava en risc els nens que juguen a la zona.

Malgrat la demora de més d’un any en la resposta de l’Ajuntament de Mollet, la solució proposada, que consisteix en reforçar la senyalització vertical, no és considerada suficient pel veí ni per Molletopina.

Sol·licitem una resposta més contundent que limiti l’accés a vehicles no autoritzats, per tal de garantir la seguretat dels vianants, especialment dels més petits.

La responsabilitat de la seguretat a la zona recaurà en el departament de mobilitat de l’Ajuntament, que ha de prendre mesures per evitar accidents.

✅ Volem felicitar Agbar per l’actuació en la reparació de la fuita d’aigua de la font de la Plaça d’Andalusia.

Encara que el veí Ivan García va notificar l’incident al 1r Tinent d’alcaldessa quan ho va veure pel carrer, la resolució del problema va ser satisfactòria en un termini de 2 mesos.

Considerant la situació de sequera actual, creiem que el temps de resposta podria haver estat menor.

🤗 Agraïm la pregunta sobre aquest tema que el grup municipal del PP va fer al Ple de Mollet.

Per a futures incidències, demanem una major coordinació entre l’Ajuntament i Agbar per a una gestió més eficient.

✅ Un veí va donar l’alarma per un nou i reiteratiu abocament tòxic a l’avinguda de les Teixidores. En aquesta ocasió, no vam rebre resposta de l’Ajuntament de Mollet.

Preocupa la falta de protocol o si existeix no se’ns ha comunicat, davant d’aquestes situacions, ja que no sabem si l’anterior protocol que hi havia amb la anterior regidora de benestar animal segueix vigent.

El pal de parada de bus del carrer Rec de Dalt, que havia caigut, es va col·locar novament. No obstant això, no vam tenir informació sobre qui va realitzar la reparació, ja que el departament de comunicació de l’Ajuntament de Mollet no va respondre a la nostra consulta, que ens havia traslladat el veí Ivan García.

Volem reconèixer la important tasca dels operaris i operàries de les brigades de l’Ajuntament de Mollet. Alhora, insistim en la necessitat d’una major fluïdesa en les respostes de l’Ajuntament, que en ocasions són molt lentes o nul·les. Això dificulta la comunicació bilateral, tal com va assenyalar el Síndic Personer al ple del passat 4 de març de 2024.

L’equip de MolletOpina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *