Millores al barri de Can Pantiquet: Es resolen tres peticions veïnals

Carrer Can Flequer, Masía de Can Flequer

✅ La Policia Municipal de Mollet, arran d’un avís rebut per Molletopina, va actuar amb celeritat per resoldre una incidència a una tanca trencada en un parc infantil del carrer Can Flequer. Posteriorment, els operaris de la brigada de l’Ajuntament de Mollet van completar la intervenció per garantir la seguretat i el benestar dels ciutadans.

👨🏽 Nacho Caballero es va posar en contacte amb nosaltres a través d’un privat d’Instagram.

🤗 Agraïm a l’Ajuntament de Mollet haver tancat aquesta petició veïnal a les xarxes socials, no costa res fer aquest exercici de transparència envers els veïns i veïnes de Mollet.

✅ Inundació a la Masia de Can Flequer amb Antoni Gaudí

El veí, José Titos, ens va contactar per Instagram per avisar-nos d’una nova inundació a la Masia de Can Flequer amb Antoni Gaudí a causa de les fortes pluges. Malauradament, l’Ajuntament de Mollet no va donar cap resposta a l’avís, malgrat haver solucionat el problema.

✅ Quadre d’electricitat obert a Can Flequer

El veí, Manuel Ezquerra, va informar d’un quadre d’electricitat obert al carrer Can Flequer mitjançant un correu electrònic. Vam avisar immediatament la Policia Municipal, que va intervenir ràpidament. Esperem que l’empresa subministradora d’electricitat solucioni el problema de manera definitiva.

Gràcies a la confiança dels veïns i veïnes


Volem agrair a tots els veïns i veïnes la seva confiança en Molletopina per fer arribar les seves peticions a l’Ajuntament, malgrat les dificultats que hem trobat últimament. A més, volem reconèixer la ràpida resposta de la Policia Municipal davant de les urgències que hem notificat.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *