Inquietuds veïnals traslladades a l’equip de govern de Mollet del Vallès

Avinguda Burgos, carrer Sant Roc, Av. Lourdes, carrer 11 de setembre i passatge Pouaires són algunes de les vostres peticions

Sempre que arriben aquestes dates estiuenques intentem donar un descans a l’equip, per salut mental i pel fet que en realitzar una labor altruista no estem sotmesos a cap horari ni obligació, no obstant això si ens feu arribar alguna cosa farem el possible per a poder transmetre-ho a la persona responsable.

Senyal de trànsit caigut al carrer Sant Roc cantonada Pablo Picasso

Incivisme a les escales de l’Avinguda Burgos, 29

Mirall trencat en l’avinguda Lourdes / pont R3

També hem gestionat amb Raúl Broto, primer tinent d’alcaldessa, perquè tècnics municipals es posessin en contacte amb dos veïns del carrer 11 de setembre i del passatge Pouaires per unes inquietuds que, segons el nostre punt de vista, de res serviria publicar-les en xarxes socials si realment l’objectiu és solucionar el seu problema.

Una vegada més volem felicitar i agrair als operaris i operàries de brigada de neteja i brigada d’obres la feina realitzada. Sabem que a causa de la tempestat del passat 29 de juliol estan redoblant esforços i és d’agrair.

L’equip de Molletopina

👍 Gràcies Malenafit, Iván, Jaume, Iván M. i Alberto per haver confiat en Molletopina.

🎉🥳 Us desitgem a tots i totes un feliç agost, qui es quedi a Mollet podrà gaudir de la nostra Festa Major i les activitats i actes que ens brindaran nostres colles i entitats.

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *