Inquietud davant les conductes incíviques en la Plaça de l’Estatut a Mollet del Vallès

Intimidació davant l’autoritat dels nens més grans

Aquesta setmana, una veïna del Barri de l’Estació del Nord, s’ha posat en contacte amb Molletopina per a traslladar-nos la preocupació davant el que considera una falta de civisme en la Plaça de l’Estatut de Mollet del Vallés.

Segons ens diu, des que van arreglar el parc, sobre les 18h, surten els nois i noies de l’institut i els adolescents envaeixen la zona del camp de futbol i desplacen als més petits que se senten intimidats

“Entenem els pares i mares que aquest mini camp forma part del parc infantil i quan els diem que estaven els nens jugant de seguida ens diuen que no hi ha cap cartell que els prohibeixi jugar.
És molt trist per als nens haver de deixar de jugar perquè els adolescents els ‘lleven’ el camp”

Veïna del barri de l’Estació del Nord
Plaça de l’Estatut; Mollet del Vallès

Des de Molletopina sol·licitem al regidor d’educació, Raúl Broto, que s’estudiï aquesta problemàtica, potser es podria utilitzar la fórmula de “els patis oberts” a l’escola Sant Jordi per a facilitar als adolescents jugar a futbol deixant la zona infantil per als més petits.

Escola Sant Jordi, Mollet del Vallès

Preocupació veïnal pels actes vandàlics als voltants del parc infantil

Una de les coses que més el preocupa aquesta veïna i a molts pares i mares que freqüenten el parc són els actes vandàlics.

Vidres a prop del parc infantil, plaça de l’estatut a Mollet
Buidatge de papereres

Ens informen que fa uns dies les veïnes van haver d’avisar a la Policia Municipal pel fet que es van produir unes baralles en aquesta plaça.

En aquest cas creiem que la frase desafortunada: “no tenim constància” molt repetida pel regidor de Seguretat ciutadana i convivència, Juanjo Baños, no ha de ser una excusa per a posar remei a aquesta problemàtica.

L’equip de Molletopina

Per aquests motius, la veïna (en nom de més veïnes del barri) i Molletopina, demanen als regidors i responsables implicats posar remei a aquestes casuístiques ara que es coneix el problema:

  • Incivisme, més vigilància policial, neteja de la plaça i parc infantil, estudi de patis oberts al col·legi Sant Jordi.

Esperem que des del govern de la nostra ciutat es posin a la feina per a solucionar aquestes preocupacions veïnals al més aviat possible.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *