Informe de resolució de peticions veïnals al barri de l’Estació de França

Carrer d’Àngel Guimerà, Lluís Duran, Alexander Fleming

✅ Després d’un any i 5 mesos des de la recepció de la petició de Mirexdelrio al nostre correu electrònic (molletopina@molletopina.cat), us informem que podem tancar la incidència.

La petició demanava la formació de bassals al Carrer Àngel Guimerà cantonada Dr. Fleming. Si bé van realitzar la reparació per a un bon drenatge, ens sorprèn que cap tècnic o responsable de l’Ajuntament de Mollet hagi verificat el seu funcionament. Considerem que la supervisió d’obres és crucial, i no pot dependre exclusivament de les condicions meteorològiques.

Lamentablement, ens sentim decebuts amb la falta de seguiment per part de l’Ajuntament de Mollet en les col·laboracions veïnals.

✅ La Marta Noró ens va informar d’uns fanals que no funcionava al carrer Lluís Duran, concretament el tram que va del carrer Itàlia a l’estació

L’Ajuntament va respondre a la nostra notificació, però no vam rebre cap imatge que confirmés la reparació.

Creiem que la confirmació visual és important per a la confiança veïnal.

✅ El veí Josep Maria ens va informar d‘un fanal averiat al carrer Lluís Duran, cada dos per tres es quedava a les fosques,

Lamentem haver hagut de contactar de nou amb l’Ajuntament de Mollet per obtenir informació sobre la reparació del fanal.

Volem agrair la reparació dels avisos dels veïns i veïnes realitzats a través de Molletopina.

No obstant això, instem l’Ajuntament de Mollet a recuperar la comunicació bilateral amb els veïns que volen col·laborar per a la millora de la nostra ciutat.

Com va assenyalar el Síndic Personer al Ple del dia 4 de març, el sistema de seguiment de peticions (xarxes socials, correu electrònic, instàncies) ha de ser més eficaç i finalitzar amb una resposta a la ciutadania.

Agraïm als veïns que han adreçat a Molletopina per diferents canals, Instagram, correu, twitter, whatsapp.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *