Finalitzades quatre peticions veïnals al barri de la Plana Lledó

Carrer Sant Andreu, Parc Plana Lledó, carrer Pau Vila, Carrer de Borrell

Senyal d’estop retirada al C. St. Andreu / av. Caldes de Montbui per obres.

La veïna Mª Carmen Llobet ens va informar que s’havia retirat la senyal d’estop al C. St. Andreu a la cruïlla amb l’av. Caldes de Montbui a causa de les obres. Això significava que hi havia visibilitat limitada per a vehicles que circulen des de Sant Andreu cap a l’Av. Caldes de Montbui a causa de les bastides.

Paperera restituïda al Parc de la Plana Lledó després d’un acte vandàlic

Desafortunadament, una paperera va ser arrencada del Parc de la Plana Lledó a causa d’un acte vandàlic. Gràcies a la ràpida resposta del grup municipal de Molletencomú-Podem i la tasca dels operaris de brigada, la paperera ja ha estat reposada i torna a estar disponible per a l’ús dels veïns i veïnes del barri.

Aquesta ràpida acció demostra el compromís de Molletencomú-Podem amb la cura dels espais públics i la seva resposta immediata davant actes vandàlics.

Estem agraïts a tots els implicats per la seva eficàcia i per garantir que el Parc de la Plana Lledó continuï sent un espai agradable i net per a tothom.

Pilona a punt de caure al carrer Pau Vila

Cristina, una veïna del barri, ens va alertar que una pilona al carrer Pau Vila es trobava en mal estat i corria risc de caure.

Després de ser informats, ens vam posar en contacte amb el grup municipal de Molletencomú Podem, que no van dubtar a actuar. Gràcies a la seva gestió i la ràpida resposta dels operaris de brigada, la pilona ha estat reparada.

Fanal malmès al carrer de Borrell

La veïna Evelyn Martínez ens va avisar que un fanal del carrer de Borrell tenia la il·luminària en mal estat i a punt de caure.

Davant d’aquesta situació, vam demanar ajuda a JuntsMollet per a comunicar-ho a l’Ajuntament de Mollet i que es prenguessin les mesures necessàries per solucionar el problema.

Agraïm la ràpida gestió de JuntsMollet i els operaris per a resoldre la incidència amb celeritat.

Volem expressar el nostre més sincer agraïment als grups municipals de Molletencomú-Podem i JuntsMollet per la seva eficàç gestió en transmetre les nostres peticions veïnals a l’Ajuntament.

De la mateixa manera, volem fer arribar el nostre reconeixement a la feina dels operaris per la seva rapidesa i professionalitat en resoldre les incidències.

Gràcies al vostre treball conjunt, els nostres barris són més segurs i habitables.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *