El camí fins ara

Fa ja 10 anys que va néixer Molletopina, un projecte que va veure la llum amb la intenció de poder contribuir al fet que la nostra ciutat fos un lloc on poder viure millor. La nostra plataforma va començar a les xarxes socials, concretament en twitter, posteriorment Facebook, Instagram i Youtube. En elles fem saber a l’ajuntament i altres institucions les mancances de la nostra ciutat, problemes que ens traslladen alguns ciutadans i fins i tot propostes i idees que l’equip elabora.

Quan els membres de Molletopina elaboren una proposta o idea que no es pot explicar detingudament a les xarxes socials solem sol·licitar reunió amb l’equip de govern o grups de l’oposició per a poder defensar-la i donar el nostre punt de vista de quin i com es podria portar a terme.

És difícil resumir en poques paraules el que suposa el treball altruista de la nostra Plataforma, per això us convidem a seguir-nos en xarxes socials. A la web no hem pogut posar tot perquè seria una tasca per a la qual necessitaríem molt temps, sí hem volgut posar el més important.

Des d’aquí vull agrair el treball i l’esforç de tots i totes, col·laboradores i membres de l’equip, sense ells aquest projecte no seria el mateix. Em sento orgullós de tots i totes, aquest petit gra de sorra que posa cadascun fa gran una muntanya.

Mentre les ganes ens acompanyin, mentre tinguem aquesta força interior, nosaltres seguirem endavant amb el projecte.


Com sempre diem…

#ContinuaMOs
David Sánchez