El bus urbà perd la coordinació amb Rodalies

L’Ajuntament de Mollet no ha confeccionat un nou horari coordinat per recuperar el servei precovid

El proper dia 5 de setembre de 2022, el bus urbà recuperarà, per fi, el servei que tenia abans de la pandèmia per la covid-19.

Una recuperació però, que elimina les millores incorporades en matèria de coordinació amb Rodalies pels horaris del 28 de desembre de 2021 i que, Molletopina, portàvem demanant molt de temps.

Els horaris que començaran són exactament els mateixos que ja hi havia. Uns horaris que en nombroses ocasions vam denunciar que no afavorien el transport públic i la intermodalitat ja que perden molts transbordaments, sobretot, a primera hora del matí per pocs minuts.

A més, és tracta d’un horari que havia patit problemes d’aparellat i no presenta una freqüència de pas homogènia, de manera que el servei no sempre s’aprofita al màxim.

Des de Molletopina no podem entendre com, des de l’últim canvi d’horaris, realitzat ara fa 1 any i 9 mesos, no s’ha treballat en un nou horari amb servei complet prepandèmia que resolgui aquestes qüestions vitals per oferir un bon servei i afavorir l’ús del transport públic a la ciutat, que encara se situa per sota de la mitjana de l’ATM.

#MObilitat


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *