Col·legis Nous i Plana Lledó: seguiment de peticions veïnals fins a la seva resolució

Incivisme al carrer Sant Jordi, esbrossar talussos via del tren, arranjament de panots, poda d’arbre per seguretat i substitució de fanal fos.

🔊 No és la primera vegada que Molletopina i diversos veïns i veïnes de Mollet ens hem queixat de l’estat de neteja i salubritat en el qual, periòdicament, es troben els talussos de la via del tren, trams del carrer Ferrocarril i Via Ronda

Des de l’Ajuntament de Mollet s’excusen dient-nos que és una tasca que correspon a Adif,cosa que no discutim, però sí volem incidir que ha de ser la nostra institució més propera sigui la que s’encarregui d’avisar i exigir el manteniment a Adif i no hagin de ser els veïns els qui posin el crit al cel.

Talús del tren sense esbrossar i amb brutícia
Talús del tren sense esbrossar i amb brutícia
Talussos del tren esbrossats i nets
Talussos del tren esbrossats i nets
Talussos del tren esbrossats i nets
Talussos del tren esbrossats i nets

👉 Amb data d’aquesta publicació, són diversos els veïns que s’han queixat per la brutícia i incivisme que pateixen els

talussos.

📲 Tal com li vam dir al 1r Tinent d’Alcaldessa: “Esperem aquesta vegada sí, la neteja i manteniment s’exigeixi periòdicament” 👉 Enllaç al tuit de petició

📍 Novament, la cantonada del carrer Sant Jordi amb carrer Zorrilla va ser víctima de l’incivisme

🙏 Hem sol·licitat a l’Alcaldessa de Mollet més control i un cartell avisant de les conseqüències econòmiques que pot suposar de deixar mobles i trastos vells al carrer, no es pot justificar havent-hi un servei gratuït de recollida.

👨‍🦯 Si d’alguna cosa ens podem sentir molt orgullosos en Molletopina és quan podem ajudar a persones amb mobilitat reduïda o com és en aquest cas a Isabel, veïna invident.

La Isabel es queixava del mal estat dels panots del carrer Félix Ferran escaira carrer Zorrilla, fet que li impedia caminar en el seu recorregut diari.

📍 A l’aparcament del CAP de la Plana Lledó hi havia unes branques d’un arbre que impedien que les persones es poguessin asseure i com ens deia la Mercè, tenia por de passar-hi por que li fessin un ensurt.

Al cap d’un mes i mig després la Brigada de Parcs i Jardins el va deixar en perfecte estat.

📍 La Sonia G, mitjançant un privat de Twitter, ens va alertar sobre un fanal que s’havia trencat i que encara no l’havien canviat al carrer Sant Andreu.

Volem agrair el treball de tots i totes les operàries que han fet possible que aquestes peticions veïnals s’hagin realitzat.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *