Barri de l’Estació de França: Millores concretes gràcies a la participació veïnal

📍 Avinguda Llibertat, Ronda d’Orient, Av. Burgos

✅ La Mary Carmen va avisar d’una acumulació d’aigua a l’Av. Libertat i ara ja està solucionat!

Fa més d’un any que la Mary Carmen ens va informar a través d’un correo al nostre mail, que es formava una acumulació d’aigua cada cop que plovia una acumulació d’aigua en un pas de vianants de l’Av. Libertat, just davant de l’Ajuntament. Després de diverses gestions amb el regidor responsable, finalment s’ha pogut solucionar el problema.

Agraïm la paciència de la Mari i de tots els veïns que van mostrar la seva preocupació per aquesta situació. La vostra implicació és clau per a la millora del nostre barri.

Vorera de Ronda d’Orient 12-14 renovada!

Gràcies a la Mari Hidalgo, que ens va informar del mal estat de la vorera de Ronda d’Orient 12-14 a través d’un privat d’Instagram, vam contactar amb l’Ajuntament de Mollet. En qüestió de tres mesos, la vorera ha estat completament arreglada.

✅ Vidre trencat a l’Av. Burgos 19, ja canviat!

Gràcies a la Sara Perea per informar a Molletopina d’un vidre trencat a l’Av. Burgos 19, vam traslladar la seva preocupació a l’Ajuntament de Mollet. Després d’aclarir la responsabilitat de la reparació, en poc més d’un mes, el vidre s’havia canviat.

Moltes gràcies per la vostra confiança!

A Molletopina, estem molt agraïts per la confiança que dipositen els nostres veïns i veïnes en la nostra plataforma per traslladar les seves preocupacions a l’Ajuntament de Mollet.

Volem donar les gràcies a l’Ajuntament per la seva ràpida resposta i gestió eficient d’aquestes peticions.

També volem reconèixer la important tasca dels operaris i operàries que treballen incansablement per fer realitat les nostres demandes i millorar la nostra ciutat.

Junts, podem fer de Mollet un lloc millor per a viure!

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *