Barri de la Riera Seca: Resolució de les vostres peticions veïnals

Skate Park, Av. Teixidores, Pl. dels Ramaders, Pl.. Pagesos de Remença, Pl.. dels Masovers, carrer de les Llevadores, Pg. Victòria Garcés

✅ La Marina P, mitjançant un privat d’instagram, ens va avisar que hi havia un fanal que no funcionava a l’Skate Park i vam comunicar-ho a l’Ajuntament de Mollet.

🙏🏽Un mes i tretze dies després va quedar solucionat.

🤗 Gràcies Noa Monràs per la paciència, però, els usuaris ens preguntaven.

✅ L’Ivan G, denunciava un abocament de pols química a l’Av. de les Teixidores.

👍🏽 En poques hores l’Ajuntament de Mollet va gestionar la neteja de l’abocament químic.

✅ També ens va avisar l’Ivan G, sobre la brutícia que presentava la Plaça dels Ramaders.

👌🏽 Agraïm la rapidesa i gestió de l’Ajuntament de Mollet, en poques hores va ser netejada la plaça i buidades les papereres.

✅ El Sergio C, veí del barri, es queixava que a la Plaça Pagesos de Remença sempre hi ha les papereres plenes i també hi troba molta falta de civisme per part d’alguns ciutadans.

👉🏽 L’actuació de brigada de neteja va ser ràpida, l’endemà de l’avís ja era net.

✅ A l’Ivan G, li preocupava que aquestes branques que havia deixat algun incívic a la Plaça dels Masovers, no permetés accedir als contenidors a alguna persona amb mobilitat reduïda.

👉🏽 Vam haver de tancar la petició tres dies després i sense confirmació del Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Mollet.

✅ Recentment s’ha posat en marxa per part de l’Ajuntament de Mollet la campanya de conscienciació, ‘Jo cuido Mollet‘.

🙄 Ens sembla correcta la campanya, però l’Ajuntament de Mollet hauria d’incidir molt més en la brutícia que provoquem les persones deixant mobles i escombraries fora dels contenidors.

🐶 L’estigmatització i el missatge que s’està enviant a la ciutadania és que Mollet està bruta només pels pipís de gos i no és del tot cert.

✅ L‘Ivan G, molt actiu, com sempre, ens va passar una pilona caiguda al passeig Victòria Garcés cantonada can Flequer.

👉🏽 De nou, trobem a faltar que l’Ajuntament de Mollet tanqui les peticions veïnals, en aquest cas la foto de la pilona arreglada ens la va enviar l’Ivan.

✅ El Juan, veí de la zona, ens va passar una pilona caiguda al carrer dels Llevadores i, novament, vam donar avís a l’Ajuntament de Mollet.

👉🏽 Malauradament, l’Ajuntament de Mollet no ens va avisar que estava reparada i, novament, va haver de ser el veí qui ens avisés que l’havien arreglat els operaris de Brigada.

Des d´aquest post, volem donar les gràcies als operaris i operàries de la Brigada d´obres i de neteja de Mollet.del Vallès.

En cap moment en tenen la culpa, ni de la mala coordinació per part de l’Ajuntament de Mollet ni de la brutícia i trencament de mobiliari urbà que fan molts vàndals i incívics.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *