Actuacions en el marc del benestar animal

Manteniment i neteja de les fonts duals, aix√≠ com l’arranjament de la porta del¬†correcan¬†de¬†Ca¬†l’Estrada

Fa uns dies una ve√Įna ens va avisar a trav√©s d’Instagram del trencament de la porta del¬†correcan¬†de¬†Ca¬†l’Estrada, tamb√© ens van esmentar en una publicaci√≥ de Facebook.

Vam avisar a l’Ajuntament de Mollet mitjan√ßant la xarxa social Twitter i al cap d’unes setmanes ja estava solucionat el problema.

Paral¬∑lelament vam haver d’avisar a l’Ajuntament degut a una queixa d’un ve√≠ de¬†Ca¬†l’Estrada per la brut√≠cia i falta de manteniment de les fonts duals de la¬†Pla√ßa¬†Josep Tarradellas i de la¬†Pla√ßa¬†dels¬†Ramaders.

La queixa va arribar fins i tot al Ple Municipal de Mollet d’aquest passat dilluns 18 de juliol de 2022.

La 3a Tinenta d’alcaldessa, N√ļria Mu√Īoz, va respondre el mateix que ens va dir ella unes hores abans, demanarien millor manteniment i neteja de les fonts a Agbar.

Novament, agra√Įm la feina de la brigada d’obres per l’arranjament de la porta del¬†correcan¬†i l’actuaci√≥ d’Agbar netejant les fonts, tant de bo aquesta situaci√≥ no torni a succeir.

L’equip de Molletopina

Agra√Įm al primer i la tercera tinenta d’alcaldessa el feedback rebut en totes dues peticions ve√Įnals; gr√†cies a Alice i Iv√°n per traslladar-nos les vostres peticions i confiar en¬†Molletopina.

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *