Acabem el mes de juliol ajudant els veïns i les veïnes a transmetre peticions veïnals

Barri de l’Estació de França, barri de La Riera Seca i barri de Can Borrell

✅ La Celin es va posar en contacte amb nosaltres, mitjançant un privat d’Instagram, per un banc aixecat que ballava a la parada de bus Estació Rodalies Mollet-Sant Fost

✅ L’Estela sentia preocupació per les restes punxegudes d’unes pilones al final de la Rambla Balmes, també ho va fer mitjançant un privat d’Instagram

✅ La Tania es va posar en contacte amb nosaltres a través del nostre mail: molletopina@molletopina.cat pel soroll que provocava dia i nit les obres d’Adif a l’estació de Mollet-Sant Fost.

Per part nostra, simplement vam actuar com a intermediaris perquè algun responsable de l’Ajuntament de Mollet es posés en contacte i parlés amb ella.

✅ Al barri de la Riera Seca i també a través d’un privat d’Instagram, detallesvero, ens comunicava el mal estat dels panots i la tarima de la Plaça Castella.

✅ La nostra amiga i ex-membre de Molletopina, Monica Borrero, ens va comunicar que hi havia una pilona caiguda al carrer Enric Morera, 49.

😘 Des d’aquí volem enviar-te un petó molt fort i una abraçada, ets una dona i una amiga extraordinària, trobem a faltar el teu somriure, les teves campanyes de civisme i ens falta la nostra millor Relacions Públiques, et seguirem esperant el temps que et faci falta. T’ESTIMEM!!

✅ També va ser la Mònica Borrero qui va voler que aviséssim l’Ajuntament de Mollet perquè es posessin en contacte amb la Direcció de l’escola Sant Vicenç, tot i que ens consta que ja hi tenen un contacte directe.

✅ El Christian i la Hermi van coincidir en el temps perquè comuniquessim a l’Ajuntament de la nostra ciutat el mal estat de la vorera del carrer Francesc Ferrer i Guardia al barri de Can Borrell

👉 Quan fem aquest tipus de comunicats del que s’ha fet a diferents barris, sembla que tot transcorre en un període curt de temps, res més lluny de la realitat, de vegades ens costa setmanes i fins i tot mesos de seguiment 😥

😊 Teniu a la vostra disposició la nostra plataforma per ajudar-vos en el que puguem, sempre que us dirigiu a nosaltres amb educació i respecte, recalquem novament això últim perquè a alguns se’ls oblida i creuen que tenen dret a tractar-nos i dir-nos el que els vingui de gust.

El nostre agraïment més sincer per a aquests treballadors i treballadors de brigades que, faci calor o fred extrem, estan al peu del canó.

Us desitgem un bon estiu i encara que sempre per aquestes dates entrem en mode ‘stand-by’ mai marxem del tot.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *