Ja tenim aquí la Festa Major 2021

Del 21 al 24 d’agost

Tindrem un any més una Festa Major amb COVID 19, però sembla que amb una mica més de llibertat, una mica només.


Aquest any continuarem sense tenir actes al carrer, cosa que ens privarà de poder gaudir de molts dels grups de cultura tradicional de la ciutat. Tampoc tindrem concerts massius ni les competitives proves entre colles, però sí que hem guanyat en la capacitat dels espectacles, que continuaran sent asseguts i amb reserva/entrada anticipada però l’aforament ha pujat a 300 persones en comptes de les 50 de l’any passat.


A les dues colles se’ls han assignat unes escoles molt més cèntriques per poder oferir els seus actes i espectacles de cara a totes les veïnes de la ciutat.

Diumenge al vespre a Col·legis Nous, l’Ajuntament ha volgut ajuntar a totes les colles de la ciutat perquè facin un acte on totes puguin mostrar-se davant la ciutadania, com que no es poden fer cercaviles ni actuacions en places per lluir-se, és una bona manera després de tant de temps per tal que les colles puguin mostrar-se davant totes les molletanes i molletans.

Les Colles estan encantades de poder mostrar-se al poble però segueixen amb el neguit de què no tenen infraestructures per poder fer els assajos suficients, ni espais on treballar ni guardar tot allò necessari per a la Festa Major.

Aquest és un problema que hem d’aconseguir millorar entre totes!!

Asier Ruíz (Responsable de Cultura de Molletopina)

Per cert, m’he assabentat que les Colles de Morats i Torrats necessitaran moltes mans molletanes per a preparar aquesta Festa Major, així que apropeu-vos a les seves escoles i gaudiu la Festa des de ben en dins!!

Salut i Cultura!!

Asier Ruíz
Asier Ruíz (Responsable de Cultura de MolletOpina)