Col·legis Nous: Seguim les peticions veïnals fins al final!

Carrer de Fèlix Ferran, Bernat Metge, Gaietà Vinzia, Sant Jordi

Després de 7 mesos de seguiment, la petició d’Isabel Vázquez, una veïna invident del barri, ha estat finalment resolta. La Isabel temia caure cada dia al seu passeig pel carrer Fèlix Ferrán a causa dels desperfectes dels panots.

En un primer moment, es van realitzar reparacions parcials, però no van solucionar el problema principal. Davant d’això, vam contactar amb el regidor Ferran Segarra, qui va intervenir per planificar una reparació completa del tram afectat.

Ha estat un camí llarg, però gràcies a la insistència d’Isabel i al nostre treball de seguiment, el carrer Fèlix Ferrán ara és més accessible i segur per a tots els vianants. Com li dèiem a la Isabel, “tot arriba”!

✅ En David Guerrero, un veí del barri, va denunciar la brutícia acumulada al carrer Bernat Metge per culpa de l’incivisme. A través d’un missatge privat a Instagram, ens va fer saber la situació.

Ràpidament, el servei de neteja de l’Ajuntament de Mollet va actuar i va organitzar una neteja exhaustiva del carrer.

Recordem que la lluita contra l’incivisme és cosa de tots! Si veus alguna cosa, denuncia-la.

✅ Volem agrair la gestió tan ràpida (només 9 dies!) i la feina dels operaris i operàries de la brigada d’obres per canviar les pilones de Gaietà Vinzia que nosaltres mateixos vam detectar que estaven a punt de caure.

✅ Nosaltres mateixos vam ser testimonis d’un acte incívic lamentable: un sofà abandonat al mig de la vorera del carrer Sant Jordi, 19.

Aquest tipus de comportament no només és irrespectuós amb el mobiliari urbà i la neteja del barri, sinó que impedeix el pas de persones amb mobilitat reduïda, posant en risc la seva autonomia i seguretat.

Recordem que tenim a la nostra disposició un servei gratuït de deixalleria per a desfer-nos de voluminosos com aquest sofà. Apel·lem a la responsabilitat i civisme de tots per evitar situacions com aquesta.

✅ Recentment, vam contactar amb el programa Fil Directe amb l’alcaldessa de Ràdio Mollet per consultar sobre el servei de neteja #FemDissabte. La mateixa alcaldessa, la Sra. Mireia Dionisio, va anunciar en antena que s’havia intensificat el servei de neteja tots els dies de la setmana.

Aquesta notícia és esperançadora, ja que la netedat és una de les principals preocupacions dels ciutadans de Mollet. Esperem que aquest augment del servei es tradueixi en una millora visible a la ciutat.

En aquest cas en concret, que exposem, es tractava de brutícia persistent al carrer Sant Jordi. Confiem que amb el nou pla de neteja, aquest tipus de problemes es minimitzaran.

Volem expressar el nostre més sincer agraïment als treballadors i treballadores de les brigades municipals de l’Ajuntament de Mollet per la seva eficiència i dedicació en la resolució de les peticions de la ciutadania.

Celebrem l’augment positiu en la comunicació que hem experimentat en les darreres setmanes, després d’un període en què la interacció bilateral havia minvat considerablement.

És crucial que la nostra institució més propera, l’Ajuntament de Mollet, ofereixi una resposta efectiva a tots i cadascuns dels veïns que s’adrecen a ella.

Aquesta renovada fluïdesa en la comunicació és un pas en la direcció correcta per a una relació més propera i transparent entre l’Ajuntament i la ciutadania.

L’equip de MolletOpina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *