Tres millores per al barri de la Riera Seca: Peticions veïnals satisfetes!

Parc Cal Music, Carrer Can Flequer, Av. Rabassaires

✅ Moltes gràcies a Agbar per la reparació de la font del Parc Cal Music!

Volem expressar el nostre més sincer agraïment als operaris d’Agbar per la ràpida i eficient reparació de la font del Parc Cal Music. La font es trobava en un estat de lamentable abandonament, amb un grau de manteniment pèssim i una oxidació considerable.

Gràcies a la vostra intervenció, la font ha recuperat la seva bellesa original i torna a ser un element emblemàtic del parc. Agraïm la vostra dedicació a la cura dels espais públics i esperem seguir comptant amb la vostra professionalitat en el futur.

🤗 Agraïm l’afany i gestió dels regidors Sergi Suarez d’Aramollet-ERC, Carme Olaria de Junts per Catalunya Mollet i Natalia Arrebola de PP Mollet, per ajudar-nos a exercir pressió sobre un govern de Mollet que sembla adormit i impassible davant les necessitats veïnals i no té vistes de canvi.

✅ Llum del semàfor de Can Flequer arreglada, però l’Ajuntament torna a fallar en comunicació

Si bé ens alegra saber que els operaris han solucionat la llum del semàfor de pas per a vianants del carrer Can Flequer (prop del Decathlon), la manca de resposta per part de l’Ajuntament és decebedora.

Aquesta nova falta de comunicació per part del Departament de Comunicació, liderat pel 1r Tinent d’alcaldessa, Raúl Broto, no fa més que confirmar la seva ineficàcia a l’hora d’informar els ciutadans sobre les incidències i les seves resolucions.

Esperem que en el futur l’Ajuntament prengui seriosament la seva responsabilitat de comunicar-se de manera efectiva amb els seus ciutadans.

✅ Asfalt en mal estat a l’Av. Rabassaires

Cal revisar urgentment l’estat de l’asfalt a l’Avinguda Rabassaires, entre el carrer Puntaires i el carrer Bugaderes. S’hi observen diversos desperfectes, com ara forats, que posen en risc la seguretat dels vianants i vehicles.

Es demana a l’Ajuntament que prengui mesures immediates per reparar l’asfalt i garantir la circulació segura per aquesta via.

A més, és preocupant la falta de comunicació per part de l’equip de govern, liderat per l’alcaldessa Mireia Dionisio, en relació a aquesta petició veïnal. Aquesta manca de transparència i diàleg amb la ciutadania no fa més que agreujar la situació i generar malestar entre els veïns.

Moltes gràcies a tots per fer de Mollet del Vallès un lloc millor!

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a l‘Iván García en aquestes tres peticions veïnals i a tots els veïns que confien en Molletopina per construir una ciutat més justa, solidària i sostenible.

Malgrat els obstacles i els impediments que posa l’Ajuntament de Mollet per donar resposta a les vostres necessitats, la vostra implicació i suport ens permeten seguir endavant.

Agraïm especialment la feina incansable dels operaris i operàries de brigades, sense els quals seria pràcticament impossible mantenir la nostra ciutat en bon estat.

També volem donar les gràcies als grups municipals de l’oposició per la seva col·laboració en la defensa dels drets dels ciutadans i per ajudar-nos a vehicular moltes de les peticions que realitzem davant del passotisme generalitzat del nostre Ajuntament.

Junts, podem aconseguir que Mollet del Vallès sigui la ciutat que tots desitgem!

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *