Treballant per un barri millor: seguiment de peticions veïnals al Barri del Centre

Anselm Clavé, Pompeu Fabra/Ramon Casas, Berenguer III

✅ Vorera en mal estat al c/ Anselm Clavé: l’Ajuntament intervé

L’Andreu Santos va denunciar el mal estat d’una vorera al carrer Anselm Clavé, entre Ramon Casas i Madrid (costat dels números imparells). Després de la seva petició, l’Ajuntament va realitzar una primera intervenció per a arreglar la vorera.

Donem les gràcies a l’Ajuntament de Mollet pel feedback rebut a les xarxes socials.

✅ Vandalisme a la pantalla informativa de Pompeu Fabra/Ramon Casas

El veí Ivan García va alertar sobre el vandalisme que va patir la pantalla informativa de Pompeu Fabra/Ramon Casas. Agraïm al veïnat la seva implicació i a l’Ajuntament el feedback rebut a les xarxes socials. Creiem que aquesta comunicació fluida és essencial per a treballar junts per una ciutat millor.

✅ Inaccessibilitat dels contenidors a Berenguer III

La veïna MAG va contactar amb nosaltres per Instagram per a informar-nos que els contenidors de Berenguer III tornaven a ser inaccessibles. Agraïm al grup municipal de Molletencomu la seva ràpida gestió d’aquesta petició veïnal.

Agraïment a Molletencomú, Ajuntament i operaris/es


Volem expressar el nostre més sincer agraïment a Molletencomú, l’Ajuntament de Mollet i, molt especialment, als operaris i operàries de brigades. El seu treball incansable i la seva dedicació són essencials per a poder atendre les peticions veïnals i fer de Mollet una ciutat més habitable. Gràcies per la vostra implicació i professionalitat!

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *