Peticions veïnals realitzades durant els mesos d’estiu al barri de Col·legis Nous

Contenidors, senyal de trànsit, panots arranjats i tanca a punt de caure.

Quan la Nicolle ens va dir que els contenidors que hi havia enfront de Via Ronda 75 li impedien poder servir amb comoditat a la terrassa del seu bar, no vam dubtar a posar-la en contacte amb l’Ajuntament de Mollet.

La petició i objectiu de la Nicolle era que els moguessin, acostant-los al pas de vianants, al costat del semàfor i així poder evitar l’olor que desprenien els contenidors.

El tècnic de l’Ajuntament va comprovar in situ la ubicació dels contenidors i van decidir moure’ls al lloc on suggeria la Nicolle.

Uns pocs metres més enllà vam veure un senyal de trànsit corroït per la base, al cap dels pocs dies la brigada d’obres va solucionar el problema.

Impecable la rapidesa de la Policia Municipal senyalitzant i dels operaris de l’Ajuntament de Mollet assegurant la tanca que estava a punt de caure en la mateixa Via Ronda, prop del Tanatori, detectada pel Manuel.

Lananemi va ser qui ens va avisar sobre uns panots que havien provocat algun ensurt al carrer Antonia Canet.

🤗 Volem agrair a la Nicolle, Manuel i Lananemi haver-se dirigit a Molletopina amb educació i respecte, fer les peticions i seguiment durant l’estiu no és fàcil ni àgil.

Moltes gràcies als tècnics, operaris, Policia Municipal i primer tinent d’alcaldessa que van gestionar i van executar les peticions dels veïns i veïnes d’aquest barri.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *