Peticions veïnals finalitzades al barri de Can Pantiquet

Carrer Joaquim Mir, carrer Enric Morera, carrer Can Pantiquet, demandes de diversos veïns i veïnes que han confiat en Molletopina

✅ Quan el Sergio O.L es va posar en contacte amb Molletopina a causa de l’estat dels panots de Joaquim Mir vam saber que tindríem una àrdua i llarga tasca de seguiment.

Hem de dir que van ser moltes converses amb l’alcaldessa, la qual ens deia que n’era conscient i que estava en contacte amb les comunitats de veïns afectats.

Valorem moltíssim la comunicació que vam tenir amb el Sergio O.L que ens indicava com anaven les converses entre la comunitat i l’ajuntament, alhora que nosaltres posàvem el nostre petit gra de sorra per aconseguir l’objectiu d’arreglar la vorera tan deteriorada.

Vuit mesos després la petició veïnal es va materialitzar i, sincerament, l’equip MO se sent orgullós d’haver ajudat un altre veí.

✅ Quan la Lorenagu, a través d’un privat d’Instagram, es va posar en contacte amb nosaltres per vehicular la seva petició veïnal, mai no vam pensar que costaria tant aconseguir l’objectiu.

L’estat de la vorera del carrer Enric Morera 33 estava en un pèssim estat.

En aquest cas, l’Ajuntament de Mollet havia de fer un requeriment a la comunitat de propietaris per arreglar la vorera.

Requeriments que es perden entre la burocràcia mentre els veïns amb mobilitat reduïda en pateixen les conseqüències.

Un any i vuit mesos va costar que l’arranjament de la vorera es produís, des del nostre punt de vista, una molt mala gestió de l’Ajuntament de Mollet, així ho vam fer saber tant al tuit com directament al primer tinent d’alcadesa, Raul Broto.

✅ El Soto87, mitjançant un privat d’instagram, ens va traslladar una preocupació sobre unes obres que s’estaven fent al carrer Can Pantiquet i que teòricament ja havien d’estar acabades.

En aquest cas, volem felicitar el 1r Tinent d’alcaldessa, Raul Broto, la rapidesa en la gestió i feedback va ser sublim.

👉 Enllaç a la publicació d’Instagram

✅ L’Ivan G. és un veí molt actiu a les xarxes socials i que a més confia en el nostre equip, en aquest cas ens va indicar que hi havia un fanal fos al carrer Enric Morera 64.

Vam traslladar a l’Ajuntament de Mollet la seva petició.

🤗 No ens cansarem de repetir fins a la sacietat l’agraïment als operaris i les operàries de brigada la feina feta.

😴 Des del nostre punt de vista, trobem a faltar que l’equip de comunicació de l’Ajuntament de Mollet torni a tancar les peticions veïnals que entren a través de xarxes socials.

Gràcies al Sergio, Lorenagu, Soto87 i Ivan per confiar en Molletopina i dirigir-vos al nostre equip amb educació i respecte.

El nostre equip sempre estarà al peu de canó, almenys per intentar solucionar les vostres inquietuds.

Només demanem educació i respectar els nostres temps, som veïns i veïnes com vosaltres.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


2 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *