Peticions veïnals al barri de Col·legis Nous

Carrer Sant Jordi, Gaietà Vinzia, Rambla Nova, Antonio Machado, Passatge dels Pouaires

👨 El Xavi M, mitjançant un privat d’instagram, ens va fer una pregunta que vam traslladar a la regidora Noa Monràs.

😊 Moltes gràcies Noa Monràs per la rapidesa a respondre’ns per comunicar-ho al veí.

🐶 Algú es va dedicar a abocar pols química al carrer Sant Jordi cantonada Via Ronda i a més, ho va fer amb nocturnitat i traïdoria.

🤗 Gràcies Encarna Ortiz per la rapidesa en la gestió.

🪑 Vam denunciar un acte d’incivisme, ja que es va deixar mobles a la cantonada de Sant Jordi amb carrer de Zorrilla.
✅ És un punt negre que l’Ajuntament de Mollet coneix de sobres.
😔 Es va recollir però no se’ns va donar avís.

🚦´La Raquel S. mitjançant un privat d’Instagram ens va avisar d’un semàfor caigut a Gaietà Vinzia.

❌ Tampoc no ens van avisar des del departament de comunicació de l”Ajuntament de Mollet de la reparació realitzada.

🌳´L’octubre del 2022, l’Antonio G. mitjançant un mail, tenia la preocupació per dos arbres torts que estan ubicats a Rambla Nova 81.

❌ A la resposta trobem una incoherència; primer s’havia planificat una actuació en els propers mesos i finalment no hi havia risc de caiguda.

Dit això, agraïm enormement la comunicació fluida amb la regidora Noa Monràs sobre aquest tema, encara que un any per tenir una resolució definitiva és molt de temps per donar resposta a un veí, exculpem a la Noa perquè ella no era la regidora durant el 2022.

💡 El Bentrobat, mitjançant un privat d’Instagram, ens comunicava el que passa cada any amb el canvi d’hora i els fanals de Mollet del Vallès.

🤗 Un altre cop, agraïm el feedback de la regidora Noa Monràs, que va estar en tot moment pendent d’aquesta petició i de donar-nos resposta.

🙏 Des d’aquí volem emplaçar la regidora Noa Monràs i el servei tècnic que ho tinguin en compte per al proper any i que no es produeixi aquest fet que genera inseguretat en les persones en faltar la il·luminació.

🌳´La Mari Ángeles va detectar un escocell a Gaietà Vinzia que faltava omplir-lo i el buit podia fer caure alguna persona amb manca de visió o mobilitat reduïda.

❌ En aquest cas tampoc no vam rebre notificació de la petició finalitzada per part del departament de comunicació de l’Ajuntament de Mollet.

Felicitem el regidor Ferran Segarra per la comunicació que hem tingut amb aquesta petició veïnal.

🌳´La Núria Flores, portaveu de Molletopina, va veure com una dona patia una caiguda per un calcinal que hi havia en un dels trossos de terra a Rambla Nova 41.

Gràcies, aquesta vegada sí, Ajuntament de Mollet, per notificar-nos la resolució de la petició.

🌳 També va ser la Nuria Flores qui va detectar que un arbre del Ptge. dels Pouaires no presentava un bon aspecte.

📲 Vam consultar amb el nostre biòleg, José Capitán, per poder redactar el tuit correctament i es pogués actuar si els tècnics municipals ho creien convenient.

✅ Dies després hem comprovat que ha estat talat del tot, esperem que es torni a replantar un altre arbre al mateix lloc.

Volem agrair als operaris i operàries de les brigades de l’Ajuntament de Mollet per la feina que han fet per resoldre aquestes peticions veïnals.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *