Millores al barri de Col·legis Nous fruit de les peticions veïnals

Forat a Rambla Nova, vorera malmesa Bernat Metge amb Via Ronda, dubte sobre un terreny privat, calçada en mal estat carrer Aorrilla, encarrilament per a persones invidents

👩 Conchi V. va utilitzar un privat d’Instagram per posar-se en contacte amb nosaltres.

Estava preocupada perquè qualsevol persona podia caure a causa del mal estat de la vorera del carrer Bernat Metge cantonada Via Ronda.

https://twitter.com/molletopina/status/1585614684677439491?t=ZA3WMbgNJUURj_ACtO9t_A&s=19

👨 Vam detectar un forat a la zona de terra al costat d’uns bancs a la Rambla Nova 34.

Aquest forat podia provocar una caiguda a qualsevol persona o qualsevol nen o nena que jugués per la zona.

🚴‍♀️ Un any ha trigat a arreglar-se el tros de calçada malmesa del carrer Zorrilla a causa de l’estacionament de la maquinària que es va utilitzar per a l’asfaltar del carrer Sant Jordi.

Ens preocupava molt que, a causa de la irregularitat de la calçada, qualsevol vehicle VMP podia patir alguna caiguda innecessària.

Després de diverses converses amb la fins llavors 1a Tinenta d’alcalde, Mireia Dionisio, i amb l’actual 1r Tinent d’alcaldessa, Raúl Broto, finalment el dia 20 de gener de 2023 es va posar solució a aquesta petició de Molletopina.

👨‍🦯 Quan la Lola, acompanyant d’una persona invident, es va posar en contacte amb nosaltres pel fet que l’encreuament de Fèlix Ferran amb Rafael Casanova no tenia encarrilament per a persones cegues, no vam dubtar a donar-li la prioritat que mereix.

Vam parlar en reiterades ocasions amb l’alcaldessa i amb el 1r Tinent d’alcaldessa, nosaltres en diem “treball a l’ombra”.

Volíem que aquesta li donessin a aquesta petició la prioritat que li donava Molletopina, així li ho vam fer saber a la reunió que vam mantenir amb el 1r Tinent d’alcaldessa, a primers de gener d’enguany.

💪 Finalment, les persones invidents, gràcies a aquesta mena d’encarrilament als panots podran situar-se i creuar sense perill.

👩 Gemma M. es va posar en contacte amb Molletopina per a veure si podíem ajudar-la a contactar amb l’Ajuntament per a resoldre una inquietud seva sobre un terreny privat.

Com moltes altres peticions que no publiquem per ser “delicades” i perquè seria contraproduent publicar-les per a aconseguir l’objectiu, li vam donar la resposta que des de l’Ajuntament ens van donar.

Vam recomanar a la veïna que emplenés una instància o directament escrivís un email a l’alcadessa de Mollet per obtenir més informació.

Volem agrair a la Gemma, la Lola i la Cochi V,. haver confiat en Molletopina per a tractar les seves inquietuds veïnals.

Pots fer-ho el teu també enviant-nos un privat a les nostres xarxes socials o un mail educadament a molletopina@molletopina.cat, recordant que som un grup de veïns i veïnes com tu, no pertanyem a l’Ajuntament de Mollet i no podrem donar-te una resposta directa.

L’equip de Molletopina

🤩 Volem felicitar els treballadors i treballadores que han fet possible que aquestes peticions s’hagin dut a terme.

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *