El veïnat de Can Pantiquet aconsegueixen quatre millores per al barri

Carrer del Bosc, Can Flequer, Lluís Millet, Sant Roc

✅ La Isabel, una veïna que treballa a prop del lloc de la incidència, va contactar amb la nostra portaveu, Núria Flores, per a comunicar-li la necessitat de reparar un tram de la vorera del carrer del Bosc. Ens vam posar en contacte amb l’Ajuntament de Mollet per a sol·licitar la reparació, incidint en la importància d’actuar per a garantir la seguretat dels vianants.

✅ A través d’un missatge privat a Instagram, el veí Manuel Ezquerra va notificar-nos d’un semàfor averiat a la cruïlla de Can Flequer amb el carrer Pablo Picasso. Vam transmetre immediatament la incidència a l’Ajuntament de Mollet per a la seva reparació urgent.

✅ Davant el mal estat de la vorera al carrer Lluís Millet cantonada Joaquim Mir, i havent presenciat la caiguda d’una dona gran a causa d’aquestes deficiències, vam notificar immediatament l’Ajuntament de Mollet per a la seva reparació urgent, incidint en la necessitat d’actuar per a garantir la seguretat dels vianants.

✅ El veí Jose Arce ens va alertar, a través d’un missatge privat a Instagram, d’un perillós forat al carrer Sant Roc, just al gir. La foto adjunta no reflectia la seva real profunditat.

Si bé estem assabentats que la incidència ja havia estat notificada a l’Ajuntament per altres veïns, lamentem que els inspectors de barri no hagin detectat prèviament aquest tipus de deficiències a la zona.

Volem agrair la confiança dels veïns i veïnes que ens envien fotos de les seves peticions finalitzades. La vostra implicació és crucial per a la nostra tasca.

Lamentem que l’Ajuntament de Mollet no consideri important donar feedback sobre les peticions, però gràcies a vosaltres podem seguir treballant per a la millora dels nostres barris.

Aplaudim la tasca dels operaris i operàries de brigades per la seva dedicació i professionalitat en la realització de les obres necessàries per a finalitzar amb èxit les peticions veïnals.

La vostra contribució és indispensable per a la millora del nostre barri i la satisfacció dels veïns i veïnes.

L’equip de Molletopina

#PeticionsMO


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *